• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ξαναγίνονται επίκαιρα τα προβλήματα στην καθυστέρηση έκδοσης αδειών στην Πολεοδομία Καβάλας. Σχετική επιστολή για την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού της υπηρεσίας έστειλε σε βουλευτές και δημάρχους του Νομού η ΕΜΔΥΔΑΣ. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ κ. Απόστολος Παυλίδης ζήτησε καλύτερη συνεργασία της Πολεοδομίας με τους μηχανικούς, για το διάστημα εφαρμογής των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Όπως είπε ο κ. Παυλίδης, η Πολεοδομία δεν εξυπηρετεί τους μηχανικούς που απευθύνονται σε αυτήν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Η Εγνατία Οδός ΑΕ αποφάσισε να υπογράψει σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου των διοδίων της Καβάλας. Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη υπογράφηκε από το Νίκο Χαρδαλιά η ίδρυση πυροσβεστικού κλιμακίου στα Λιμενάρια της Θάσου. 11 ναυαγοσώστες θα προσλάβει για την Καλοκαιρινή περίοδο ο Δήμος Θάσου. Με εποχιακό προσωπικό λόγω κορωνοϊού ενισχύονται οι Δήμοι Καβάλας και Νέστου. Εντός της εβδομάδας θα λειτουργήσει και πάλι ο δρόμος της ΜΟΜΑ, είπε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα για την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων στη φρούρηση των συνόρων με την Τουρκία.

 

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Καβάλας ζητά τα μέλη του να επωφεληθούν του δώρου Πάσχα. Η Ένωση Γονέων Καβάλας ζητά από το Υπουργείο Παιδείας τάμπλετ για τους μαθητές που παρακολουθούν ηλεκτρονικά μαθήματα μέσω κινητών τηλεφώνων. Το σωματείο ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί για τη στήριξη τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους Καβάλας και Παγγαίου. Λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού δεν θα γίνει περιφορά του επιταφίου στα δημοτικά κοιμητήρια.

 

Συνεχίζεται σε Καβάλα και Παγγαίο η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ. Από το δεύτερο 15νθήμερο του Μάρτη άρχισαν να επηρεάζονται αρνητικά οι εισπράξεις του Δήμου Καβάλας. Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία του 78χρονου από το Δήμο Νέστου, 4ο κρούσμα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης