• 13 Μαΐου 2024,

Εν μέσω κορωνοϊού η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ αποφάσισε για το έργο των διοδίων Καβάλας!

 Εν μέσω κορωνοϊού η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ αποφάσισε για το έργο των διοδίων Καβάλας!

Είδε χθες το φως της δημοσιότητας απόφαση που έλαβε στις 9 Απριλίου η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ.

Επανέρχεται το θέμα του σταθμού διοδίων Καβάλας χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Το έργο θα γίνει, αφορά την Καβάλα αλλά από την απόφαση δεν προκύπτει που ακριβώς θα γίνουν τα διόδια Καβάλας:

Το Δ.Σ., αποφασίζει ομόφωνα, αποδεχόμενο την εισήγηση της υπηρεσίας και εγκρίνει : Τη Σύναψη της 24ης Επιμέρους Σύμβασης με τίτλο «Υπηρεσίες λειτουργίας και εξοπλισμού Σταθμού Διοδίων Καβάλας και των παρακείμενων Πλευρικών Σταθμών Διοδίων» στο πλαίσιο της Συμφωνίας Πλαίσιο «Υπηρεσίες λειτουργίας και υποστήριξης σταθμών διοδίων της Εγνατία Οδός Α.Ε.» (αρ. σύμβασης 0000/5695/Α01, με ημερομηνία έναρξης την υπογραφή της σύμβασης, με χρονική διάρκεια έως 31-12-2020 και προϋπολογισμό 999.052,98 € (χωρίς ΦΠΑ) μετά από έκπτωση (1.386.688,22 € προ έκπτωσης).

Η Υλοποίηση της Σύμβασης θα εξελίσσεται συγχρόνως με την πρόοδο κατασκευής των Σταθμών Διοδίων και η ολοκλήρωσή τους θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει αδικαιολόγητο χρονικό κενό από την ολοκλήρωση του σταδίου των Η/Μ έως των πλήρη λειτουργία του Σταθμού.

Διαβάστε επίσης