ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Όλο και περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί που ενώ υπηρετούν στην Καβάλα, θέλουν να αποσπαστούν σε Θεσσαλονίκη- Αθήνα- νησιά Βορείου Αιγαίου. Ο λόγος είναι οικονομικός. Όσο θα είναι αποσπασμένοι θα εισπράττουν διπλάσιο ή και τριπλάσιο μισθό. Κάποιοι μάλιστα για να πετύχουν τον στόχο τους βάζουν μέσο πολιτικά πρόσωπα! Αστυνομικοί λέγεται ότι θα αποσπαστούν από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα λόγω του έργου fly over. Εν τω μεταξύ όσοι είναι ήδη σε απόσπαση στην Αθήνα έμαθαν ότι μειώνεται η κάλυψη για διανυκτέρευση σε δωμάτιο ξενοδοχείου, από τα 100 στα 25 ευρώ!

 

Οδηγός αυτοκινήτου κινδύνευσε χθες το μεσημέρι στην Εγνατία, στον κόμβο της Πέρνης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και πήρε φωτιά. Τον απεγκλώβισαν οδηγοί άλλων οχημάτων. Έληξε χθες η εκκρεμότητα με νέα αρχαία στην οδό Σπετσών, το έργο στο δρόμο συνεχίζεται κανονικά. Πριν το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το έργο στο οικόπεδο Κρέη, ο χώρος θα διατεθεί για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην πόλη. Η Καβάλα, η Θάσος, οι Φίλιπποι θα προβληθούν με πολυσέλιδο αφιέρωμα σε γνωστό περιοδικό της Γαλλίας.

 

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Νομού σύμφωνα με την πρώτη έρευνα του 2024 από το Οικονομικό Βαρόμετρο του Επιμελητηρίου. 11 εποχιακούς εργάτες καθαριότητας για διάστημα δύο μηνών προσέλαβε χθες ο Δήμος Νέστου. Ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ενέκρινε τη Στρατηγική Βιώσιμη Ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας με έργα 11 εκ ευρώ στο Περιγιάλι. Συνελήφθη την Κυριακή γυναίκα για κλοπή χρυσής αλυσίδας με χρυσό σταυρό. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης συμμετείχε στο 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Αυτοδιοίκησης. Κριτική στην Κυβέρνηση για την ακρίβεια που καλπάζει έκανε χθες μιλώντας στην Πρωινή ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας Λεωνίδας Παππάς.

 

Διοικητική κρίση στο Εργατικό Κέντρο, διαφώνησαν και διασπάστηκαν τα μέλη της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου. Αλλαγή κλειδαριών, προσπάθεια αλλαγής της προέδρου. Λίγα και όλα αρνητικά τα ράπιντ τεστ των Καβαλιωτών και την προηγούμενη εβδομάδα. Το Δημοτικό Ωδείο ευχαριστεί το συνοικιακό σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, δώρισε αρμόνιο στη Φιλαρμονική.

 

Ο Φράνκο Σέα του Νέστου πρώτος σκόρερ σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης