ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Δύο ακόμη επενδύσεις ενοικιαζομένων δωματίων είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Σε δύο κτίρια δημιουργούνται έως 20 δωμάτια που θα προσφερθούν κυρίως στους επισκέπτες της πόλης. Ταυτόχρονα προκύπτει για την ίδια περιοχή η ανάγκη να συνυπάρξουν τα τουριστικά καταλύματα με τη διασκέδαση. Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου λειτουργούν ήδη 2 μικρά ξενοδοχεία μαζί με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Η Κυβέρνηση ετοιμάζει πρόταση για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα», το οποίο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Κάποιοι πρώτοι και λίγοι πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ είναι πιθανό να αναλάβουν ουσιαστικές θέσεις στη παραγωγική διαδικασία. Η εξέλιξη μπορεί να έχει σχέση με την Τριμερή της 13ης Απριλίου. Πρωί απόγευμα λειτουργεί σήμερα η αγορά, την στήριξη της οποίας ζητά με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο. Προετοιμάζεται για το τέλος του μήνα η επίσκεψη Σπίρτζη στην Καβάλα. Αναλαμβάνει κανονικά τα καθήκοντα του ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 7 πολίτες καλούνται να επιστρέψουν στο Δήμο συνολικό ποσό 8.000 ευρώ για επιδόματα που εισέπρατταν παράνομα.

 

Δύο ημεδαποί νεαρής ηλικίας συνελήφθησαν στην Καβάλα υπεύθυνοι για 5 κλοπές. Όλες έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Δικαστική απόφαση για την πληρωμή των μισθών που τους οφείλονται περιμένουν σήμερα οι συμβασιούχοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε Καβάλα και Παγγαίο. Κανονικά εργάζονται σήμερα οι συμβασιούχοι της Καθαριότητας στο Δήμο Καβάλας. Το απόγευμα ο Μητροπολίτης Στέφανος χοροστατεί στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία.

 

Πετυχημένο πασχαλινό παζάρι της Πνοής, η οποία την Πέμπτη μοίρασε τρόφιμα στις οικογένειες που στηρίζει. Η παράσταση «Ηλέκτρα» του Εθνικού Θεάτρου το Καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Φιλίππων. Η ομάδα του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας νίκησε το διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης που έγινε στο Ιμαρέτ. Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακροβουνίου.

 

Ολοκληρώθηκε χθες το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον πρώτο όμιλο. Δεύτερος ο Αετός Ορφανού, τρίτος ο ΑΟΚ. Συνεχίζει την πορεία προς την άνοδο η Ένωση που κέρδισε και χθες.

 

Διαβάστε επίσης