ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Αναπτυξιακή Καβάλας. Πρόεδρος παρέμεινε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Επόμενοι στόχοι της εταιρίας είναι η ανάπτυξη του προγράμματος Αλιείας, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η λειτουργία των γραφείων σε χώρο του Δήμου Καβάλας. Στη συνέλευση της Αναπτυξιακής Καβάλας παραβρέθηκαν οι 3 από τους 4 δημάρχους του Νομού.

 

Σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή, ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στο νέο λιμάνι θα είναι κλειστός ακόμη δύο μήνες. Επιβεβαίωσε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών τα 3 χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Το Καλοκαίρι φέρνει στην περιοχή ένα ακόμη φέρι μποτ η εταιρία Φιλιάγκος. Πάνω από 60.000 ευρώ τα φέσια από δίδακτρα στο Δημοτικό Ωδείο. Πανηγυρική αθώωση στο Τριμελές Αγγλίδας φιλόζωης με δραστηριότητα στη Θάσο.

 

Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε 42χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χασίς 4 κιλών. Από σήμερα στα φαρμακεία του Νομού πολλά αντιγριπικά εμβόλια. Πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές της Ομοσπονδίας ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Εμφυτεύσιμα Holter τοποθετούνται στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου. Παρεμβάσεις του Μακάριου Λαζαρίδη για αγροτικά θέματα στο Νέστο και στη ΔΕ Ορεινού.

 

Από την Κυριακή η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ. Η εταιρία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης στήριξε οικονομικά τον Σκακιστικό Όμιλο. Εκλογές πραγματοποιεί σήμερα ο συνοικιακός σύλλογος Αγίας Παρασκευής. Τρίτη και Πέμπτη ανοιχτό παζάρι από την Πνοή. Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στη Λέσχη Αξιωματικών.

 

Πρόσκληση προς τους Καβαλιώτες να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Θεσπρωτό απευθύνει η διοίκηση του ΑΟΚ. Ο Λαζαρίδης έφυγε από τον Κεραυνό Πέρνης, συνεχίζει στο Νέστο. Αγώνες κυπέλου του Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Στα Φάρσαλα παίζει η Ένωση, εντός έδρας με τον Απόλλωνα Πάτρας ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης