• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Μπροστά σε διοικητική κρίση είναι το Επιμελητήριο. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης κατηγορεί τον Μάρκο Δέμπα ότι δεν τήρησε τη μεταξύ τους συμφωνία για μισή μισή θητεία προέδρου. Διαψεύδει τη συμφωνία ο κ. Δέμπας αλλά ο Γιάννης Παναγιωτίδης επικαλείται τη μαρτυρία εκπροσώπων της αγοράς. Δεν αντέδρασε μέχρι τώρα η αντιπολίτευση του διοικητικού συμβουλίου του φορέα. Την Κυριακή το πρωί το Επιμελητήριο κόβει τη βασιλόπιτα του. Η εκδήλωση θα γίνει στο Λούσυ.

 

Στην Αθήνα σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στη ΒΦΛ, τριμερή συνάντηση ζητούν με ανακοινώσεις τους από το Υπουργείο ΓΣΕΕ και ΟΕΧΒΕ. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα λύνονται οι εκκρεμότητες στη διοίκηση της Δημωφέλεια. Το ΔΗΠΕΘΕ συντηρεί και χρησιμοποιεί και την αίθουσα του Όσκαρ.

 

Άγνωστοι δράστες εξαπάτησαν τηλεφωνικά ηλικιωμένη γυναίκα- κάτοικο Καβάλας, της πήραν 25.000 ευρώ! Δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου κατά της ιδιωτικοποίησης του κεντρικού λιμανιού. Στην Καβάλα αύριο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. Τέλος Γενάρη η εκδήλωση του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας για την κοπή της βασιλόπιτας του νέου έτους. Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας και το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Συγχαρητήρια συνδικαλιστών αστυνομικών προς το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης πυροβολισμού εικόνων εκκλησιών.

 

Πολλοί και διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι πραγματοποιούν εκδήλωση το Σαββατοκύριακο, κόβουν τη βασιλόπιτα του 2020. Με τη βοήθεια του Νίκου Παναγιωτόπουλου ενισχύθηκαν τα εκθέματα του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου, το οποίο παρέλαβε χθες υλικό του Πολεμικού Ναυτικού. Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα τα ανοιχτά παζάρια του συλλόγου Πνοή.

 

Αύριο το μεσημέρι και με τηλεοπτική κάλυψη το ματς του ΑΟΚ στο Αιγάλεω. Αύριο ο ΓΣΕ υποδέχεται τη Δάφνη, δύσκολο εκτός έδρας ματς της Ένωσης στα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης