• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2024

Θέμα λίγων επόμενων ημερών είναι η νέα διοίκηση στην εταιρία του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας. Πρόεδρος αναμένεται να οριστεί ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τριανταφύλλου. Χθες παραιτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του φορέα πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο για την επιβεβλημένη αλλαγή. Ο απολογισμός που έκανε περιγράφεται ως θετικός. Και στο νέο δ.σ. του Βιοτεχνικού Πάρκου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και του Δήμου Καβάλας.

 

Από το πρωί στο Ν. Καβάλας ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας. Το απόγευμα παραχωρεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Χθες ήταν στη Δράμα όπου ανακοίνωσε ότι το 2026 θα είναι έτοιμα τα πρώτα 8,5 χιλιόμετρα του νέου δρόμου Δράμα- Καβάλα. Αύριο στην πόλη μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Συναντήσεις με αθλητικούς παράγοντες, το Δήμαρχο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε η Άννα Βερούλη. Στη Θάσο περιοδεύουν σήμερα υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο θα είναι στην Καβάλα.

 

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αλέξη Γούλα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο τα έργα στην αγορά του Αγίου Νικολάου, στο οικόπεδο Κρέη και στο Φρούριο. Τελειώνουν ως τον Σεπτέμβρη τα έργα στο γυμνάσιο λύκειο Κρηνίδων και στην πλατεία Ποταμουδίων. Εκτός από τη Λευκή Νύχτα στην Καβάλα, ίδια εκδήλωση θα γίνει τον Ιούλιο σε Ελευθερούπολη- Χρυσούπολη. Λίγα και όλα αρνητικά τα ράπιντ τεστ της προηγούμενης εβδομάδας στο Ν. Καβάλας. Συνεδρίασε στο Δημαρχείο της Θάσου το συντονιστικό όργανο του Δήμου για θέματα προστασίας από τις πυρκαγιές. Εκτός από την Καλαμίτσα φέτος η ΕΤΑΔ αναλαμβάνει τη ναυαγοσωστική κάλυψη στην Αλάνα και στην Τόσκα.

 

Πρόστιμο 1.000 περίπου ευρώ σε κάτοικο του Παλαιοχωρίου από την Πυροσβεστική, έβαλε φωτιά να κάψει χόρτα. Ανακοίνωση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο με αφορμή την παγκόσμια μέρα του νοσηλευτή. Με ανακοίνωση του ο συνοικιακός σύλλογος της Χωράφας καλεί τους πολίτες στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα, σε διήμερες εκδηλώσεις Δευτέρα και Τρίτη λόγω της γιορτής του. Από τις 10 Μάη εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αφορούν την περίοδο από την 1η Σεπτέμβρη. Εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης στο Λύκειο Χρυσούπολης.

 

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα οι Πάνθηρες υποδέχονται στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Διαβάστε επίσης