• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Τις μεγάλες ανησυχίες του για τις επικείμενες ανατιμήσεις βασικών προϊόντων αναφέρει σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας. Ζητά την παρέμβαση της πολιτείας ώστε οι τιμές να συγκρατηθούν. Ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει αναφορά σε μείωση της κίνησης το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας του φόβου των καταναλωτών από τις συχνές αναφορές των μέσων ενημέρωσης στις επερχόμενες αυξήσεις.

 

Νέο ρεπορτάζ αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης θίγει το ενδεχόμενο πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και πλαστών βεβαιώσεων νόσησης σε Καβάλα και Δράμα. Χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο μειώθηκαν. Η διοίκηση του ιδρύματος συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει τα κενά σε προσωπικό από τις αποχωρήσεις μη εμβολιασμένων νοσηλευτών- νοσηλευτριών.

 

Ως τις 21 Σεπτέμβρη παραμένει στα δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας το πλοίο Aqua Star. Δύο τουλάχιστον τροχαία υλικών ζημιών σημειώθηκαν χθες το πρωί εξ αιτίας της βροχόπτωσης. Καινούργιο τριαξονικό φορτηγό για το Δήμο Νέστου. Αισιόδοξοι για την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης οι Βαρτζόπουλος- Φεύγας που ως εκπρόσωποι της ΝΔ επισκέφθηκαν το Ν. Καβάλας. Σήμερα και αύριο στο Πάρκο Φαλήρου το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Μείωση των τελών καθαριότητας ανακοίνωσε για το 2022 ο Δήμαρχος Παγγαίου. Με το Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε στην Αθήνα ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης.

 

Το βράδυ στο Φρούριο η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων. Δωρεές μαθητικού εξοπλισμού εν όψει της σχολικής χρονιάς από την Ενεργειακή Αιγαίου. Μαθητές από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα συνάντησαν τον Δήμαρχο, του ανέφεραν τα προβλήματα της περιοχής τους.

 

Ούτε χθες παρουσιάστηκαν νέα δεδομένα στον ΑΟΚ, ερώτηση στη Βουλή για τη συμμετοχή του στη SL2 από το κόμμα ΜΕΡΑ 25.

 

Διαβάστε επίσης