• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Μικρή βελτίωση παρουσίασαν χθες τα δεδομένα των ασθενών covid στο Νοσοκομείο όπου οι άρρωστοι συνολικά ήταν 116, 10 από αυτούς στην κλινική ΜΕΘ. Προσλήψεις νοσηλευτών ζήτησε από τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο κ. Τσαλικάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ ήταν χθες στο Νοσοκομείο Καβάλας. Την Τετάρτη πέθανε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης 51χρονος κάτοικος του Νομού Καβάλας. 27 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, 1 στη Θάσο. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καβάλας για τους ιδιώτες και τις εταιρίες που έκαναν σε αυτό νέες δωρεές.

 

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη δίδεται εντολή διακοπής λειτουργίας του παρκινκ της Ροδόπης, η οποία θα εφαρμοστεί σε 30 μέρες. Το Επιμελητήριο Καβάλας προβάλει στην ιστοσελίδα του 49 τοπικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν. Δύο τροχαία υλικών ζημιών σημειώθηκαν λόγω ολισθηρότητας χθες μετά την Καβάλα, στο δρόμο προς το Παληό.

 

Πρόγραμμα επισκέψεων στη Θεσσαλονίκη είχε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων μέσω των μέτρων της Κυβέρνησης. Δελτίο τύπου της Τάνιας Ελευθεριάδου, ζητά στήριξη του υγειονομικού προσωπικού πρώτης γραμμής. Το παλιό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Θόδωρος Μουριάδης. Λόγω απαγόρευσης του κυνηγιού είναι αδύνατο να συνεχίσουμε τις εθελοντικές μας δράσεις, αναφέρει ανακοίνωση του Κυνηγητικού Συλλόγου Καβάλας. Ολοκληρώθηκε το έργο στο κτίριο στο λιμάνι που προορίζεται για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας.

 

Ικανοποιητική προσέλευση στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο, την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στην Κεραμωτή. 11 Ιανουαρίου αρχίζει για την ΑΜΘ το πρόγραμμα Εξοικονομώ ΙΙ.

Διαβάστε επίσης