• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11  ΓΕΝΑΡΗ 2019

Με τη βοήθεια του καιρού που βελτιώθηκε, λύνονται στο Νομό Καβάλας τα προβλήματα της πρόσφατης κακοκαιρίας. Σήμερα θα λειτουργήσουν τα περισσότερα σχολεία. Κλειστά θα είναι τα σχολεία Λεκάνης- Κεχρόκαμπου, 6ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο. 220 τόνους αλάτι αγοράζει ο Δήμος Καβάλας, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή. Με δηλώσεις τους εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας και της Π.Ε. υποστήριξαν ότι την Τετάρτη έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.

 

Δεν πληρώθηκαν τον μισθό του Δεκέμβρη οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νέας Υόρκης στηρίζει τη φωτογραφική έκθεση για τους Φιλίππους που εγκαινιάστηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στις 8 του μήνα. Την 1η Φεβρουαρίου αρχίζει δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Από τις 9 το πρωί θα εργάζονται οι δικαστικοί υπάλληλοι έως να λυθεί το πρόβλημα θέρμανσης του δικαστικού μεγάρου. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Πιθανός υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου ο Γιώργος Γερομάρκος. Την Κυριακή κόβει πίτα, ανακοινώνει υποψηφίους του ο Βαγγέλης Παππάς. Τη Δευτέρα το απόγευμα η εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη. Υποψήφια με τον Χριστόδουλο Τοψίδη η Κατερίνα Ιωαννίδου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου Δημήτρης Θεοδωρίδης συνάντησε χθες τον Αντιπεριφερειάρχη.

 

Θέματα της Περιμετρικής και της γέφυρας που κατέρρευσε συζήτησε στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα Υποδομών η Δήμαρχος. Συγκέντρωση καθηγητών το μεσημέρι έξω από το διοικητήριο, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης για την αλλαγή του συστήματος διορισμών. Λόγω υπερφόρτωσης οι βλάβες στο δίκτυο, λένε εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ.

 

Αφιερωμένο στον Οδυσσέα το προσεχές Φεστιβάλ Φιλίππων. Με τον Τάκη Βαμβακίδη συνεργάζεται δεύτερη φορά ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών. Θεατρική παράσταση την Κυριακή στο Όσκαρ. Την Τετάρτη 16 Γενάρη εκδήλωση στην Καβάλα από το Πανεπιστήμιο της Πάφου.

 

Μετά από διακοπή σχεδόν ένα μήνα ο ΑΟΚ και οι άλλες ομάδες του Νομού επανέρχονται την Κυριακή στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Γ’ Εθνική. Κρίσιμο ματς της Energean το Σάββατο με τον Εθνικό. Εκτός έδρας με την Ελασσόνα αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης