ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Υποχωρεί σε όλο το Ν. Καβάλας το πρόβλημα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με χθεσινά στοιχεία από το Νοσοκομείο οι ασθενείς μειώθηκαν στους 7, οι 4 από τους οποίους προέρχονται από την Δράμα και την Ξάνθη. Μειώθηκαν τα Rapid τεστ στο εργαστήριο του νοσηλευτικού ιδρύματος, όλα τις τελευταίες ημέρες είναι αρνητικά. Επιμένουν οι γιατροί να προειδοποιούν για μη χαλάρωση των μέτρων πρόληψης. Θετικός μαθητής του 2ου Δημοτικού Χρυσούπολης, σε αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής δραστηριότητας ένα τμήμα του σχολείου.

 

Με εκπροσώπους των πρώην απολυμένων της ΒΦΛ συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του στην Αθήνα ο Υπουργός Εργασίας, υποσχέθηκε παρέμβαση του για να επιστρέψουν στην εργασία τους. Δεν συνεδρίασε χθες λόγω έλλειψης απαρτίας το Δημοτικό Συμβούλιο. Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατέθηκε η έναρξη παρουσίας ναυαγοσωστών στις παραλίες του Δήμου Καβάλας. Πετυχημένη η απεργιακή συγκέντρωση χθες το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη συναντώνται το πρωί οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών.

 

Με Βούλγαρο Δήμαρχο συναντήθηκε στη Θάσο ο Λευτέρης Κυριακίδης. Εκδήλωση διαδικτυακής παρουσίασης πιστοποίησης αριστείας από το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ. Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δράμας Χαρά Κεφαλίδου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τα χερσαία σύνορα στην Βόρεια Ελλάδα. Την παραλία τις Ραψάνης όπου μπήκαν ομπρέλες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Νεκρή θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε στην παραλία της Ραψάνης.

 

Σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί η Ιερά Μητρόπολη οργανώνει θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων. Ο Γιάννης Κανίογλου θα ζωγραφίσει τους τοίχους δημοτικού παιδικού σταθμού στο Βύρωνα. Στο «γιου τιουμπ» ένα καινούργιο βίντεο τουριστικής προβολής της Καβάλας.

 

Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τη Βέροια. Ματς τηλεοπτικό μέσω της ΕΤ3.

 

Διαβάστε επίσης