ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Έργο προϋπολογισμού τουλάχιστον 700.000 ευρώ προετοιμάζει η ΠΕ Καβάλας για την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Το έργο σίγουρα θα περιλαμβάνει αντικατάσταση καθισμάτων και πατώματος, εγκατάσταση και λειτουργία νέου συστήματος ψύξης- θέρμανσης- εξαερισμού. Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Κώστας Αντωνιάδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για τον πρώτο χρόνο της θητείας του. Πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας αποφάσισε να κατατεθεί πρόταση στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης για έργο αντικατάστασης πεζοδρομίων στην ανατολική είσοδο της Καβάλας.

 

Σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ η Καβάλα ήταν και χθες χωρίς κρούσμα κορωνοϊού. Τα 45 τεστ του Νοσοκομείου βρήκαν έναν συμπολίτη θετικό στη νόσο, αυτός είναι πιθανό σήμερα να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Διακοπή ρεύματος σε όλη τη Θάσο προκάλεσε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στο νησί. Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα συνάντησε και υποστήριξε επενδυτές που ενδιαφέρονται και για το νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’».

 

Το Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης. Προκήρυξη υποτροφιών της Μητρόπολης στη μνήμη του μακαριστού Προκόπιου. Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στα μάρμαρα εισόδου στο ανακαινισμένο σχολείο στον Άγιο Λουκά. Καβαλιώτισσα καρκινοπαθής διαμαρτύρεται επειδή γιατρός στο πρώην ΙΚΑ δεν της συνταγογράφησε απαραίτητες φυσικοθεραπείες. Παρουσία τροχονόμων η συνεδρίαση του Τριμελούς Καβάλας, καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία 88χρονος από τη Θάσο!

 

Ο Γιάννης Σαρρής παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας τον απινιδωτή που συγκέντρωσε με τη γνωστή πρωτοβουλία, η οποία απευθύνονταν στους πελάτες του καταστήματος του. Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη η Ομοσπονδία με εκδήλωση στο Ζέφυρο τιμά τη μνήμη του Τάσου Μεταξά. Την Κυριακή στη Χρυσούπολη εκδήλωση του συλλόγου των Μικρασιατών Νέστου για την επέτειο της γενοκτονίας των ελλήνων της Μ. Ασίας.

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Εντείνει τις πιέσεις του ΑΟΚ μαζί με αρκετές ακόμη ομάδες για έναν όμιλο της Σούπερ Λιγκ ΙΙ με 18 ομάδες. Παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο για ΓΣΕ και Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης