• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μετά από αναμονή 5 και πλέον ετών εγκρίθηκε από την εφορία Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού η πρόταση του ιερού ναού του Αγίου Ιωάννη για την αξιοποίηση του καπνομάγαζου στην οδό Βενιζέλου. Το κτίριο συνολικής έκτασης 250 τμ,  θα διεκδικήσει μέσω του Δήμου Καβάλας να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να ανακαινιστεί. Ίδια σχέδια έχει ο ιερός ναός για 4 κατοικίες που βρίσκονται πίσω από το καπνομάγαζο και πριν την κύρια είσοδο του.

 

Αντιπαράθεση της Τάνιας Ελευθεριάδου με τον Μακάριο Λαζαρίδη για τη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Τις πληγείσες από την κακοκαιρία της Τρίτης περιοχές του Νέστου επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν για το αποτέλεσμα των εκλογών οι νομαρχιακές επιτροπές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

 

Σε ένα απέραντο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετατρέπεται από σήμερα το πάρκο Φαλήρου, επιμένουν σε αυστηρό έλεγχο όσων θα γίνουν στο πάρκο οι φορείς της αγοράς. Από τη Δευτέρα επανέρχεται στο κέντρο της πόλης η ελεγχόμενη στάθμευση. Λόγω των εκπτώσεων η αγορά της Καβάλας θα λειτουργήσει την Κυριακή. Διακοπή νερού το πρωί στις περιοχές πλησίον της Περιμέτρικής, οφείλεται σε διακοπή ρεύματος.

 

Την αξιοποίηση ακινήτου του Δήμου Δοξάτου στην οδό Δοϊράνης προετοιμάζουν εργαζόμενοι του ίδιου Δήμου. Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη μίλησε στους αξιωματικούς της Π.Υ. για τις αλλαγές στους κώδικες ποινικής δικονομίας. Πνιγμός 48χρονου αλλοδαπού στη Θάσο. Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου ζητά ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού.

 

Αύριο βράδυ πραγματοποιούνται ταυτόχρονα λαϊκά γλέντια σε Άγιο Κωνσταντίνο και ΔΕΠΟΣ. Την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο η συναυλία ΣυνΩΔΗπόρων- Νίκου Κυπουργού. Άρχισαν χθες στη Χρυσούπολη οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Συνεχίζεται στη Θάσο το Θερινό σχολείο που απευθύνεται σε παιδιά. Λόγω εργασιών δεν μπορούν να γίνουν συναυλίες φέτος το Καλοκαίρι στο γήπεδο της Ελευθερούπολης .

 

Οργανώνει τη λειτουργία των γραφείων του ο ΑΟΚ. Μένει ο Μπουλγούρας στον Κεραυνό Πέρνης. Τον Κώστα Καμπουρίδη απέκτησε ο ΓΣΕ. Συγχαρητήρια στο Νίκο Παναγιωτόπουλο από την ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης