ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το μεσημέρι στη Θάσο το διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού λιμενικού ταμείου. Αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει με κάθε τρόπο το αίτημα του υδροπτέρυγου ώστε να βρεθεί σημείο πρόσδεσης σε λιμάνι της αρμοδιότητας του. Σήμερα το ίδιο θέμα επανέρχεται στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που συνεδριάζει στην Αθήνα.

 

Έσβησε η φωτιά στην αποθήκη Μισσιριάν, η εταιρία ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Παραμένει άγνωστη η αιτία του γεγονότος. 104 επιπλέον πρόσφυγες στη δομή του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Οι περισσότεροι είναι μέλη οικογενειών από τη Συρία. Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, στα γραφεία της ΝΔ, σύσκεψη για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του κόμματος στην ΑΜΘ. Όπως φαίνεται θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια για την ενότητα. Δεν λειτούργησε χθες λόγω ζημιών από την επίθεση των κουκουλοφόρων η Εθνική τράπεζα στην κεντρική πλατεία. Ο Εμπορικός Σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης εκδήλωσης την ημέρα της Black Friday.

 

Με απόφαση του ΟΛΚ γίνεται πιο αυστηρός ο κανονισμός λειτουργίας των πλωτών εξεδρών. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα δεν γίνονται στην Καβάλα πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Στη Νυρεμβέργη ταξιδεύει η Δήμαρχος. Λαϊκή συνέλευση στο Περιγιάλι προτείνει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Κυριακή τελευταία μέρα της σεζόν για το πηλοθεραπευτήριο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας μαζί με εκπροσώπους κτηνοτρόφων συνάντησαν την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συνελήφθη στην Καβάλα 47χρονος αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής 90 ετών! Η Κατερίνα Πετράκη παραμένει εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο δ.σ. του Νοσοκομείου.

 

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, γιατρός κ. Νατάσα Παζαίτη μιλά το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων για τον καρκίνο του μαστού. Από αύριο η παράσταση του Πατρογονικού στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο ο Μητροπολίτης Στέφανος μιλά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 

Χωρίς τον τραυματία Κέρθι και τον τιμωρημένο Τσούτση ο ΑΟΚ την Κυριακή στην Ξάνθη για το ματς με τον Άρη Αβάτου. Έφυγε από την ομάδα ο Κονταξής. Αύριο στις 5 το απόγευμα στην Καλαμίτσα η Ένωση αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Πάτρας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης