• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Ιδιαίτερα βαριά είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ του Δημάρχου και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ οι εκκρεμότητες είναι πολλές και η ανάγκη συνεννόησης μεγάλη. Τη Δευτέρα συζητιούνται εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο τα δημοτικά τέλη. Χθες το απόγευμα Δήμητρα Τσανάκα- Μάκης Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Παππάς εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη στο Δήμαρχο για την πρόταση έργων και μελετών στην Παναγία.

 

Με πολλά παιδιά και τη βοήθεια του καιρού άρχισαν στην κεντρική πλατεία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Καθημερινά συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς στο οδόστρωμα και στο πεζοδρόμιο της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές στην οδηγό επιβατικού αυτοκινήτου που το Καλοκαίρι του 2016 προκάλεσε τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Στέλιος Θωμάς. Δύο βυθιζόμενους κάδους εγκατέστησε η υπηρεσία Καθαριότητας μπροστά στις Καμάρες. Απομακρύνθηκε ο όρθιος κάδος από την κεντρική πλατεία.

 

Διαμαρτυρία φοιτητών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φοιτητικές εστίες. Μετά από έναν χρόνο συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Καβάλας. Πιθανή η συγχώνευση του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΑ Καβάλας με αυτόν της Κομοτηνής. Προαιρετικά ανοιχτή θα είναι την Κυριακή η αγορά.  Λαϊκή συνέλευση την Κυριακή στο Ζυγό. Με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοτζαμάνη συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Πολλές είναι οι εκδηλώσεις συλλόγων που γίνονται στην πόλη και τον Νομό το Σαββατοκύριακο. Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης για την αποτέφρωση των ανθρώπινων σωμάτων. Η οργανωτική ομάδα του Let’s Do It Greece επισκέφθηκε προχθές το Δημαρχείο. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Καρβάλη.

 

Αντιπροσωπεία του ΑΟΚ συμμετείχε στις χθεσινές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία. Με το Αιγάλεω θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο Βόσαλικ.

Διαβάστε επίσης