• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το χρονικό διάστημα 20 με 26 Απριλίου η ΠΕ Καβάλας δημοπρατεί το έργο προϋπολογισμού 1,7 εκ ευρώ της ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Αρχική προθεσμία ολοκλήρωσης 500 μέρες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός έναρξης του έργου με έλεγχο στατικής επάρκειας του Αμφιθεάτρου. Η συγκεκριμένη εργασία αφορά κυρίως την στέγη του κτιρίου. Η διακήρυξη δεν αναφέρει το τι θα γίνει αν από τον έλεγχο αποδειχθεί ότι η στέγη του Αμφιθεάτρου χρειάζεται ενίσχυση.

 

Φυσιολογικά τα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο. Παραιτήθηκε με υπονοούμενα για τη σταυροδοσία ο Γιάννης Σαρρής. Είχε εκλεγεί στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Μήνυμα ενότητας και συλλογικής εργασίας από τον επόμενο πρόεδρο Γιάννη Κελγιώργη.  Νέα διαμαρτυρία πολιτών για την τραγωδία των Τεμπών έγινε χθες το μεσημέρι. Επόμενη συγκέντρωση στην πλατεία την Πέμπτη, μέρα πανελλαδικής απεργίας. 72 δάσκαλοι διεκδικούν τη θέση του διευθυντή στα περίπου 60 δημοτικά σχολεία του Ν. Καβάλας. Η εταιρία Avax υπόσχεται από σήμερα αποκαταστάσεις οδοστρώματος στις οδούς Κομνηνών και Φιλίππου. Ακόμη πιο λίγα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού την εβδομάδα 2 με 9 Μάρτη. Κανένα εμβόλιο στη Θάσο.

 

Φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές σε κατοικία στο Βουνοχώρι. Πεζός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από Ταξί στο κέντρο της πόλης. Δικηγόρος Καβάλας θύμα κλοπής ενώ ταξίδευε στην Αθήνα. Του απέσπασαν τσάντα με διάφορα προσωπικά είδη αξίας 250.000 ευρώ. Καταδικάστηκαν στο Μονομελές ιδιώτες που έκλεψαν μπρούτζινη κατσαρόλα από κάτοικο Νέας Καρβάλης, 100 κιλά καρύδια από αγρότη στην Τούζλα. Ο πρόεδρος των απολυμένων των Πετρελαίων Μανώλης Κελαϊδάκης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας. Κριτική στο Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη ασκεί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον τρόπο που απευθύνθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Σωτηριάδη. Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στην Καβάλα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, θα δει από κοντά την κατάσταση στην πρόσοψη του δικαστικού μεγάρου.

 

Ικανοποίηση της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια για την τουριστική προβολή της Καβάλας στην έκθεση του Βερολίνου. Δωρεά 3.000 ευρώ του Επιμελητηρίου στη Παιδόπολη. Από σήμερα και ως την Κυριακή έκθεση χειροποίητων έγχορδων μουσικών οργάνων στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης.

 

Πιο κοντά στο στόχο της ανόδου ο ΑΟΚ. Νίκησε στο Ορφάνι ενώ ο Καμπανιακός ηττήθηκε στη Ξάνθη. Την Τετάρτη εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Το Σαββατοκύριακο νίκες για Βύρωνα- Νέστο- Πάνθηρες.

 

 

Διαβάστε επίσης