• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Χωρίς συγκεντρώσεις ή άλλες εκδηλώσεις τελειώνει τα μεσάνυχτα η προεκλογική περίοδος για τις επαναληπτικές εκλογές. Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους, προσπαθώντας να διατηρήσουν ή να ανατρέψουν το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε βόλτα στην αγορά της πόλης έχοντας δίπλα του τον Χρήστο Μέτιο. Για τον ίδιο λόγο θα είναι σήμερα στον Έβρο ο Πρωθυπουργός. Δηλώσεις και ανακοινώσεις για την επαναληπτική ψηφοφορία από τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη και την Αναστασία Ιωσηφίδου. Ο Θόδωρος Μουριάδης είναι ο πιο ικανός για Δήμαρχος, είπε η Έλσα Βακιρτζή.

 

Τα προβλήματα έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού παραμένουν στο Νοσοκομείο, στάση εργασίας ανακοίνωσε για την Τετάρτη το σωματείο. Στη χθεσινή επίσκεψη του στην πόλη μας απέφυγε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο ο κ. Χρυσοχοΐδης. Πολυτελές εντυπωσιακό γιοτ ήταν για 24 περίπου ώρες στο κεντρικό λιμάνι. Κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου σε όλο το Νομό Καβάλας, όλα αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς. Προειδοποιούν οι γιατροί της πόλης για τη γρίπη και τον κορωνοϊό. Υπογράφηκε σε εκδήλωση στο Μπουργκάς η συνεργασία της Καβάλας με την πόλη της Βουλγαρίας σε θέματα τουρισμού κρουαζιέρας. Νέες δηλώσεις για τη σιδηροδρομική Εγνατία και τη σιδηροδρομική σύνδεση της Καβάλας από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Σταϊκούρα.

 

Σε προεκλογική εκδήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή στη Χίο παραβρέθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η Αγγελική Δεληκάρη συγχαίρει τους Παύλο Κίτσο- Απόστολο Καβαλιώτη με αφορμή την εκλογή τους σε θέσεις επισκόπων στην εκκλησία. 300.000 ευρώ από το Υπουργείο για την Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου. Μικρή προσέλευση εκπαιδευτικών στη γενική συνέλευση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Δ. Βιβλιοθήκη. Δεν πάρθηκαν αποφάσεις. Οδηγός επιβατικού τραυματίστηκε σοβαρά χθες βράδυ στο Ζυγό, το όχημα για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του.

 

Δύο κρουαζιερόπλοια θα είναι ταυτόχρονα στο λιμάνι τη Δευτέρα το πρωί. Ενημερωτική δράση σε σχολεία από το φιλοζωϊκό σύλλογο Νώε. Σε πρόγραμμα Erasmus συμμετείχε το Μουσικό σχολείο. Ο σύλλογος Πνοή ευχαριστεί για τη στήριξη που έχει την εταιρία Σμιρντέξ και την οικογένεια Τοπούζογλου.

 

Στη Χαλκιδική αγωνίζεται αύριο ο ΑΟΚ. Αύριο Σάββατο όλη σχεδόν η αθλητική δραστηριότητα των ομάδων του Ν. Καβάλας.

Διαβάστε επίσης