• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Περαιτέρω μείωση παρουσίασαν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Ενθαρρυντικά είναι και τα στοιχεία από τον αριθμό των ασθενών στο Νοσοκομείο. Αντίθετα η εμβολιαστική διαδικασία συνεχίζεται μειωμένη και τα περισσότερα εμβόλια που γίνονται είναι της 3ης δόσης. Με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά στήριξη των μικρομεσαίων που επηρεάζονται από τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα παραμένουν στα ίδια επίπεδα οι χρεώσεις και τα τιμολόγια στα 4 λιμάνια αρμοδιότητας του. Η πρόσφατη κακοκαιρία αποκάλυψε κι άλλο τμήμα του έργου στην ακτή της Ραψάνης. Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν χθες στο Ν. Καβάλας, οδηγίες της ΔΕΥΑΚ για να μην παγώσει το δίκτυο ύδρευσης στις κατοικίες. Από την Τρίτη σε κατάληψη το Λύκειο Κρηνίδων. Κλειστά τρίτη μέρα σήμερα τα σχολεία στη Θάσο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στο άτυπο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών μίλησαν Γιάννης Πασχαλίδης- Τάνια Ελευθεριάδου. Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 57 ετών ο Γιώργος Κατσίκας, στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, την Τάνια Ελευθεριάδου και τη Συμπαράταξη Πολιτών. Επαγγελματίας της εστίασης στην Καβάλα καταδικάστηκε από το Τριμελές σε φυλάκιση 10 ημερών με αναστολή, για παραβίαση της πρώτης καραντίνας τον Μάρτιο του 2020. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης ορίστηκε πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Εννέα αναπληρωτές ενισχύουν τη λειτουργία δημοτικών και νηπιαγωγείων του Ν. Καβάλας. Στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της «Σελέστιαλ» το λιμάνι της Καβάλας. Αντίθετοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι της ΑΜΘ στις επιτάξεις γιατρών του ιδιωτικού τομέα. Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες. Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για την πραγματοποίηση ή όχι στη Νέα Καρβάλη της εμποροπανήγυρις για τη γιορτή του Αγίου Γρηγορίου.

Με 6 επιπλέον ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Νούρι, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΟΚ για το αυριανό ματς στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό Β’. Βέλλιος ή Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης