• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην κουζίνα παραλιακού μπαρ στους Αμμόλοφους. Οι ζημιές είναι εκτεταμένες. 30χρονος υπάλληλος της επιχείρησης έπαθε εγκαύματα στο πόδι, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Η Πυροσβεστική πρόλαβε κι απομάκρυνε φιάλες υγραερίου, εμπόδισε την επέκταση της φωτιάς. Διενεργείται προανάκριση.

 

Εκτός δρομολογίων είναι προσωρινά, λόγω βλάβης, το φέρι μποτ «Άγιος Παντελεήμονας». Μέχρι να διορθωθεί η βλάβη τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου είναι δύο την ημέρα. Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα συμμετέχει με παράσταση του σε συνέδριο που θα γίνει στο μουσείο των Αιγών, στη Βεργίνα. Την ερχόμενη εβδομάδα συνέλευση των μελών της Συμπαράταξης Πολιτών. Αποφασίζεται αυτόνομη συμμετοχή στις επόμενες εκλογές όπως επίσης ο επικεφαλής. Εμπόδια συναντούν οι μαθητές του 13ου δημοτικού, καθώς βαδίζουν προς το σχολείο τους. Πολλά παρκαρισμένα οχήματα πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Θεσσαλονίκης.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καβάλα στις 7 Οκτώβρη, λόγω εκδήλωσης στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Το απόγευμα στο Πάρκο Φαλήρου το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τη μη αξιοποίηση του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Ευθύνες στην Κυβέρνηση επιρρίπτει η Δήμαρχος. Σύσκεψη για αγροτικά θέματα οργανώνει το πρωί στο γραφείο του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Μεγάλη συνέντευξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου σε ιστοσελίδα των Αθηνών. Εξιχνιάστηκε μία ακόμη απάτη μέσω διαδικτύου, θύμα 32χρονος κάτοικος του Δήμου Νέστου.

 

Γερμανοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν το Νομό Καβάλας. Εκπαιδευτικό σεμινάριο οργανώνει στην πόλη μας στις 21 Σεπτέμβρη η Ομοσπονδία ΑμΕΑ. Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Κιβωτός πραγματοποιεί το απόγευμα στην πλατεία το Φεστιβάλ Ζωής. Ημερίδα οργανώνει αύριο ο Ιατρικός Σύλλογος. Αγώνες μπριτζ από σήμερα ως την Κυριακή στο ξενοδοχείο Λούσυ.

 

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες συντήρησης στο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη». Ο ΑΟΚ αναπτύσσει περισσότερο τις υποδομές του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κρυονέρι. Αρχίζουν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης