ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Σήμερα φαίνεται ότι θα γίνουν οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της αγοράς τη Δευτέρα. Στην τοπική αγορά όλοι είναι σίγουροι για επαναλειτουργία τη Δευτέρα, με διαδικασία είτε click away είτε click inside. Εξ αυτού του λόγου τα καταστήματα στην Καβάλα προετοιμάζονται. Δηλώσεις υπέρ της επαναλειτουργίας της αγοράς έκανε χθες και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 

Κι άλλα εμβόλια παραλαμβάνει σήμερα το Νοσοκομείο Καβάλας, αρχίζουν αύριο οι εμβολιασμοί πολιτών 85 ετών και άνω. 26 ασθενείς στην κλινική covid. 2 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 33 τεστ έκανε το Νοσοκομείο Καβάλας με ένα θετικό περιστατικό.

 

Πρόστιμα επέβαλε χθες η Αστυνομία σε νεαρούς πολίτες στη Χρυσούπολη που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Θετικά σχόλια από τους πολίτες για το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία που επαναλειτούργησε. Δεν υπάρχουν νέα στην υπόθεση των χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, κινδυνεύουν να κλείσουν κι άλλα παρκινγκ. Αναρτώνται σήμερα από τη Διεύθυνση Δασών οι δασικοί χάρτες του Ν. Καβάλας. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Περιφέρειας ΑΜΘ όρισε 4 εκπαιδευτικούς μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων Πρωτοβάθμιας- Δευτεροβάθμιας του Ν. Καβάλας.

 

Θετικός στον κορωνοϊό αλλά χωρίς συμπτώματα και σε κατ’ οίκον καραντίνα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Χιόνι στα ορεινά του Ν. Καβάλας χθες βράδυ χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τη λειτουργία του Κ.Υ. Θάσου. Με ανακοίνωση του ο ΟΛΚ απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Δήμου Νέστου για τη μη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας στην καθαριότητα του λιμανιού της Κεραμωτής.

 

Στοιχεία του INSETE επιβεβαιώνουν την μεγάλη αύξηση του τουρισμού στην ΑΜΘ έως το Καλοκαίρι του 2019. Μέσω τηλεδιάσκεψης έκοψε βασιλόπιτα για το νέο έτος η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη του Δήμου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης