• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΗ 2020

Παραλιακά μπαρ στην πόλη και το Νομό Καβάλας σκοπεύουν να λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των όρων των κυβερνητικών ανακοινώσεων. Ειδικότερα αναμένεται λειτουργία μπαρ στους Αμμόλοφους και την Αλάνα. Τα περισσότερα αυτού του είδους καταστήματα δεν είναι έτοιμα ή δεν αποφασίζουν τη λειτουργία τους άμεσα. Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνεχίζει τους ελέγχους σε καταστήματα take away, στα οποία η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Το μεσημέρι συνεχίζεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διακόπηκε στη 1.30 το πρωί. Πιθανή δεύτερη λαϊκή για εμπόρους τις Κυριακές του Μάη, αποσύρθηκε το θέμα της διόδου στον ΤΑΡ για το βαλβιδοστάσιο του ενώ ασκήθηκε κριτική στους όρους διαγωνισμού που είναι σε εξέλιξη και κάνει η Δημωφέλεια. Ο διαγωνισμός αφορά τουριστικής φύσεως θέματα.

 

Επιβατικό αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει στη θάλασσα στο λιμάνι της Νέας Περάμου, ήταν παρκαρισμένο αλλά μάλλον χωρίς χειρόφρενο! 1.305 οι νέοι φοιτητές στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας τον Σεπτέμβρη. Δημοσιεύεται στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στους Δήμους του Ν. Καβάλας για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και το Σαββατοκύριακο. Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου χθες το απόγευμα σε σύγκρουση με επιβατικό που έγινε στο Παληό.

 

Ο ΟΛΚ κλάδεψε επικίνδυνο δέντρο στην παραλιακή οδό. Άγνωστος έκλεψε κούνια από παιδική χαρά στο Πάρκο. Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο ευχαριστούν την εταιρία Lidl για την προσφορά ειδών που έχουν σχέση με τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού. Από το ίντερνετ ανακοινώνονται το απόγευμα τα αποτελέσματα διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού της Δ. Βιβλιοθήκης και των Παραμυθάδων. Αύριο εθελοντική αιμοδοσία στη Δ. Καπναποθήκη.

 

 

Διαβάστε επίσης