Έχει να πέσει πεταλούδα αυτό το Σαββατοκύριακο …

 Έχει να πέσει πεταλούδα αυτό το Σαββατοκύριακο …

Λόγω υψηλών θερμοκρασιών το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει η κυβέρνηση ανοίγει όλες τις οργανωμένες παραλίες και τα beach bar αλλά μόνο για take away εξυπηρέτηση.

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει σε όλες τις οργανωμένες παραλίες της περιοχής που θα επιλέξουν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν με αυτό τον τρόπο.

Το πάρτι παρά την έλλειψη αλκοόλ και μουσικής θα είναι ατελείωτο και σε διάθεση και σε διάρκεια και μακάρι οι λουόμενοι να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας και τα μέτρα υγιεινής γιατί ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο είναι ικανό, αν στραβώσει κάτι , να μας επιστρέψει σε καθεστώς καραντίνας.

Μπορούμε να τα κάνουμε όλα και να τα κάνουμε σωστά.

Μπορούμε να διασκεδάσουμε χωρίς να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο.

Οι πετσέτες μας θα πρέπει να τοποθετηθούν σε απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και μπροστά στα μπαρ που θα περιμένουμε για τον καφέ με την σειρά και όχι όλοι μαζί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα είναι το πρώτο σοβαρό τεστ στην μετά καραντίνα εποχή.

Από την συμπεριφορά μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα εξαρτηθούν πάρα πολλά όσο αφορά την διαδικασία της άρσης των περιορισμών που έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Θα είναι αν θέλετε και μία πρόβα τζενεράλε για την γενικότερη συμπεριφορά μας στις παραλίες.

Βέβαια φέτος το καλοκαίρι να έχετε υπόψη σας ότι όλες οι παραλίες θα έχουν κόσμο και όχι μόνο οι οργανωμένες αφού αρκετοί για λόγους ευνόητους θα επιλέγουν τις ανοργάνωτες.

Φέτος θα ανακαλύψουμε και θα επισκεφτούμε παραλίες που μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν στον χάρτη.

Θα παίξει πολύ εξερεύνεση.

 

Φαίνεται ότι η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με πιο γοργούς ρυθμούς από αυτούς που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό , την καλή διάθεση μας και την γραμμή των κρουσμάτων να  παραμένει επίπεδη πάμε παρακάτω και ελπίζουμε για τα καλύτερα.

Κανείς δεν υποστηρίζει ότι έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό αλλά πλέον έχουμε φέρει την αναμέτρηση μαζί του στα δικά μας μέτρα αφού δεν επιτρέψαμε να περάσει ο αιφνιδιασμός του.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης