• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση πολεοδομικών αδειών στη Θάσο ανέκυψε το προηγούμενο διάστημα, παρά το ότι το σύστημα ηλεκτρονικών αδειών εξελίσσεται κανονικά κι αποδίδει στον υπόλοιπο Νομό. Το ειδικότερο πρόβλημα της Θάσου αφορά την θεώρηση των όρων δόμησης. Η απαραίτητη αυτή διαδικασία δεν αναλαμβάνεται ούτε από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Θάσου, ούτε από την Πολεοδομία Καβάλας.  Υπάρχει μια διαφωνία ανάμεσα στις υπηρεσίες κι έτσι τη… νύφη την πληρώνουν πολίτες και μηχανικοί. Ενήμεροι για το πρόβλημα είναι οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ ΑΜ, οι οποίοι παρενέβησαν ήδη προκειμένου να βρεθεί λύση.

 

Εργαζόμενοι της ΒΦΛ ταξιδεύουν στην Αθήνα για να παραστούν αργότερα σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο όπου συζητείται υπόθεση της εταιρίας σε σχέση με τη ΔΕΠΑ. Επιβεβαίωσε τη χορηγία του ο ΤΑΡ προκειμένου ο Δήμος Καβάλας να εκτελέσει σημαντικό έργο ύδρευσης στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών θα στείλουν οι πρόεδροι κοινοτήτων που ζητούν την επαναδημιουργία του Δήμου Φιλίππων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα των δικαιούχων του Ν. Καβάλας.

 

10 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από την Καβάλα και τη Θάσο παρουσίασε σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας. Την Κυριακή η πρώτη εκδήλωση Σιμιτσή, θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη. Πετυχημένη η εκδήλωση του Χρήστου Ποτόλια για το κυκλοφοριακό.

 

Ανακοίνωση της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας για τη σημερινή παγκόσμια μέρα καταναλωτή. Το απόγευμα σημαντικό σεμινάριο λογιστών φοροτεχνικών στο ΤΕΙ. Την Κυριακή τελετή ονοματοδοσίας στην οδό «Μητροπολίτη Προκόπιου». Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Καβάλας σε άνδρα που δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της πρώην πεθεράς του. Για την αυριανή ονομαστική του γιορτή ο Θόδωρος Μαρκόπουλος θα δεχθεί ευχές στο γραφείο του από τις 11.00 το πρωί ως το μεσημέρι. Την Κυριακή το πρωί στο περιαστικό δάσος ο αγώνας δρόμου που καθιέρωσε ο ΣΧΟΚ. Σάββατο βράδυ στην αίθουσα «Αλέξανδρος Παλλάς» ο χορός του συλλόγου των κατοίκων των Ποταμουδίων.

 

Από τη Φλώρινα ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Αετό Οφρυνίου. Αξιολογημένος διαιτητής και στο ματς του Νέστου με το Παραλίμνιο. 20 Μαρτίου γενική συνέλευση του ΟΚΑΚ. Μόνο νίκη θέλει η Enegrean στο αυριανό ματς με τον Ερμή Αγιάς.

 

 

Διαβάστε επίσης