ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

29 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Καβάλας και αστυνομικά τμήματα του Νομού αποχωρούν με απόσπαση για να εργαστούν στη Θεσσαλονίκη. Η απόσπαση τους θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 μήνες κι έχει σκοπό την ενίσχυση της αστυνόμευσης στη συμπρωτεύουσα. «Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καταφέρουμε» είπε χθες για τη νέα κατάσταση στη Διεύθυνση Καβάλας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νίκος Ίμβρος. Σημείωσε ότι εδώ και καιρό και με την ίδια διαδικασία 10 αστυνομικοί αποσπάστηκαν από την Καβάλα κι εργάζονται στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη μετακινούνται εκτός από τους αστυνομικούς και 4 περιπολικά.

 

Νωρίς το πρωί θα βρίσκεται στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Καιρίδης. Η επίσκεψη του θα είναι σύντομη. Συνάντηση με τους καθηγητές της Καβάλας θα έχει σήμερα στο πανεπιστήμιο ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Φώτης Μάρης. Με ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τους πολίτες στη μουσική εκδήλωση στην πλατεία το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Δήμος Παγγαίου απαγορεύει τις διαφημίσεις με μπάνερ και πανό, προωθεί και υποστηρίζει προβολή εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου.

 

Ως τον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην πλατεία Καπνεργάτη. Ως τον Νοέμβρη θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί αυτές που δεν άρχισαν ακόμη κι αφορούν την ίδια περιοχή κοντά στην οδό Βενιζέλου. Παράταση ως το τέλος Μάη στο έργο στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Δεν θα αυξηθεί η τιμή του νερού, δήλωσε στην Πρωινή ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Απόστολος Χρόνης. Αυξημένα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για Ξάνθη λόγω των εκδηλώσεων του καρναβαλιού. Θα γίνονται και το βράδυ. Σύλληψη τριών ατόμων για παράνομη αλιεία αχινών. Το περιστατικό έγινε στη Νέα Πέραμο. Με τον πρέσβη στης Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν συναντήθηκε η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη. Και ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης μίλησε στο forum της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που ολοκληρώθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη.

 

Την επαναλειτουργία όλων των ΚΤΕΟ του δημοσίου ζητά για την ΑΜΘ ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Στέργιος Ηλιόπουλος. Στο σχολείο του Ακροβουνίου οι καθιερωμένες και πετυχημένες εκδηλώσεις της Κ. Δευτέρας. Τακτική γενική συνέλευση έκανε την Τετάρτη η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας. Την Κυριακή 31 Μαρτίου γενική συνέλευση της Λέσχης Ποντίων.

 

Τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας υποδέχεται αύριο το μεσημέρι ο ΑΟΚ. Ντέρμπι στη Χρυσούπολη ανάμεσα στο Νέστο και τη Δόξα Δράμας.

 

 

Διαβάστε επίσης