• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η αύξηση επιβατών στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο. Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2023, οι επιβάτες φέτος ήταν περισσότεροι σε ποσοστό 14%. Η αλλαγή οφείλεται στους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού. Θυμίζουμε ότι συνολικά το 2023 το αεροδρόμιο βελτίωσε την επίδοση του. Στη πρόσφατη εκδήλωση του Επιμελητηρίου ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας επανέλαβε ότι επιδιώκεται η προσέλκυση κι άλλης ιδιωτικής εταιρίας, για να εκτελεί δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Καταψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Γιάννης Πασχαλίδης. Υπέρ ψήφισαν οι άλλοι τρεις βουλευτές Καβάλας. Ξαναρχίζουν σήμερα οι εργασίες στο σημείο των αρχαιολογικών ευρημάτων στον Άγιο Νικόλαο. Είχαν σταματήσει 3 εβδομάδες. Τηρείται η πρόσφατη συμφωνία με την Αρχαιολογία. 62χρονος κάτοικος Δράμας έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη σε παλιό λατομείο κοντά στη γειτονική πόλη. Τέλος Απριλίου στο Εκθεσιακό της Νέας Καρβάλης μεγάλο συνέδριο για την ενδοοικογενειακή βία. Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Παππά συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας Θράκης είχε συνάντηση με τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Ευχαριστήρια ανακοίνωση των αγροτών της Θάσου για τη συμμετοχή στη διαμαρτυρία στον Πρίνο την περασμένη Τρίτη. Μετατέθηκαν για το Μάρτιο οι εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ, με 50 εκπροσώπους η οργάνωση της Καβάλας στο συνέδριο του κόμματος. Η ΔΕΥΑ Θάσου υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στο Ραχώνι. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Χριστόδουλο Μιχαλάκη, οι μαθητές του Γυμνασίου Λυκείου Κρηνίδων θα επιστρέψουν στο σχολείο του χωριού τους τον Σεπτέμβρη.

 

Από τον Μάρτιο ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου δίνει τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.  Μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη για τη χθεσινή παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Στο Παλλάδιο εμφανίζεται το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Το Σάββατο 9 Μαρτίου η πρώτη μαθητική αποκριάτικη παρέλαση στην Ελευθερούπολη.

 

Επιστροφή στα εντός έδρας ματς για τον ΑΟΚ, την Κυριακή υποδέχεται την ομάδα του Χανιώτη. Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Νέστος.

Διαβάστε επίσης