ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Βέβαιη και μεγαλύτερη από αυτή που υπολογίζει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας θα είναι η μείωση των μαθητών των δημοτικών σχολείων του Νομού. Αυτό αναφέρει σε δηλώσεις του ο Απόστολος Μουμτζάκης, πρόεδρος του συλλόγου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τον κ. Μουμτζάκη η μείωση των μαθητών θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια κι οφείλεται στην οικονομική κρίση. Ο κ. Μουμτζάκης την επικεντρώνει στην πόλη της Καβάλας. Μικρότερη μείωση μαθητών παρουσιάζουν τα σχολεία στον υπόλοιπο νομό.

 

Λιγότερα χρήματα για ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν φέτος οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο Νομό Καβάλας, αναφέρει εκτίμηση ιστοσελίδας των Αθηνών. Διακοπές σε Καβάλα και Θάσο για γνωστό Τούρκο ηθοποιό. Μεγάλη ανάγκη σε αίμα έχει ο σταθμός αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Από τον πλοίαρχο του πλοίου έγιναν αυτά που έπρεπε, υποστήριξε εκπρόσωπος ναυτιλιακής εταιρίας σχετικά με την καταγγελία ΑμΕΑ. Είναι η γνωστή καταγγελία ΑμΕΑ που ταξίδεψε από την Κεραμωτή στη Θάσο μέσα στο αυτοκίνητο του. Λίγες ώρες ήταν χθες στο λιμάνι το ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Σταρ Κλίπερς. 6.500 αυτοκίνητα κινήθηκαν από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα την μέρα του Δεκαπενταύγουστου.

 

Χωριστό πρόγραμμα επαφών και συσκέψεων ακολούθησαν τις προηγούμενες ημέρες στη Θάσο οι Μέτιος και Μαρκόπουλος. Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τα σπίτια τους ζητούν κάτοικοι της περιοχής Πλάκα Σκάλας Καλλιράχης. 349 εκατομμύρια βαρέλια τα βεβαιωμένα αποθέματα της Ενεργειακής Αιγαίου. Προφεστιβαλική εκδήλωση θα κάνει σήμερα η ΚΝΕ στο Ποδοχώρι. Στοχευμένες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την πάταξη του παρεμπορίου

 

Δωρεά υλικών της Ιεράς Μητρόπολης στην Π.Υ. Καβάλας. Η παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας «Ορέστης» αύριο βράδυ στους Φιλίππους. Με εισιτήριο 5 ευρώ το φετινό φεστιβάλ Χρωμάτων, 1η Σεπτέμβρη στο Ασημακοπούλου. Πιθανός παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Τόνι Σφήνος.

 

Στο Βώλακα συνεχίζει από χθες την προετοιμασία του ο ΑΟΚ. Με τον Παύλο Καθάριο συμφώνησε ο Νέστος. Φιλικά με τον Μακεδονικό Αμισιανών και την ΑΕ Καβάλας σήμερα και την Κυριακή ο Αετός Ορφανού. Την Τρίτη η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης