ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Η Τράπεζα της Ελλάδας ανακοίνωσε χθες αναλυτικά οικονομικά στοιχεία σχετικά με την τουριστική κίνηση στη χώρα μας το 2018. Σύμφωνα με αυτά η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι στις πρώτες Περιφέρειες της χώρας από πλευράς όγκου επισκέψεων τουριστών. Αξιοπρόσεκτη η επίδοση της ΑΜΘ και στον τομέα των διανυκτερεύσεων. Η Περιφέρεια ΑΜΘ προβλήθηκε ήδη στην τουριστική έκθεση της Αυστρίας ενώ αρχές Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση των Βρυξελών.

 

Αύριο βράδυ αναχωρούν από Καβάλα και Ελευθερούπολη λεωφορεία που μεταφέρουν πολίτες στο κυριακάτικο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ψήφισμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Ανακοίνωση Τάκη Εμμανουηλίδη για τη στοχοποίηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μέσω αφισών. Κάλεσμα Γιώργου Καλαντζή συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

 

Απλήρωτο παραμένει το προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών που εργάζεται μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Τρία άτομα καταδικάστηκαν στο Μονομελές Καβάλας επειδή δεν καθάρισαν οικόπεδο τους σε συνοικία της πόλης. Προηγήθηκε μήνυση περιοίκου. Νέα στοιχεία σε βάρος του δικαστικού υπαλλήλου που κατηγορείται ότι εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες. Οι κάμερες που υπάρχουν στο Εμπορικό Κέντρο βιντεοσκόπησαν το τραγικό περιστατικό της Τετάρτης, στις κυλιόμενες σκάλες του αίθριου.

 

Εξελίσσεται γρήγορα ο επενδυτικός σχεδιασμός για το γεωθερμικό πεδίο του Ακροποτάμου. Μόνο τρεις αναπληρωτές από τους 200 που εργάζονται στο Ν. Καβάλας συμμετείχαν στη χθεσινή στάση εργασίας. Υπογράφηκε απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με την οποία επιχορηγείται με 200.000 ευρώ η ΔΕΥΑ Νέστου. Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εξετάσεις στο ΤΕΙ. Αμφισβητεί τα στοιχεία κερδοφορίας της ΔΕΥΑΚ ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συνεργασία με την αγορά και τους εκπροσώπους της υπόσχεται ο Βαγγέλης Παππάς.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ ως τον Μάη. Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βράβευσε σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα το διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας. Αύριο ρεσιτάλ πιάνου στο Όσκαρ με το Λάμπη Βασιλειάδη.

 

Χωρίς Γεμιστό και Τσούτση ο ΑΟΚ στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση κοινοτικού καλαθοσφαιριστή στην Energean. Τον Νικλητσιώτη θέλει να αποκτήσει ο Νέστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης