• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

5 μηχανικοί της Εγνατίας Οδού έκαναν αναλυτική αυτοψία στην πεσμένη γέφυρα. Πρόκειται για την αρχή μιας μακράς διαδικασίας που αφορά τη συνεργασία της εταιρίας με την Περιφέρεια ΑΜΘ. «Θα κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε» δήλωσαν οι μηχανικοί. Δυστυχώς οι από εδώ και πέρα ενέργειες χρειάζονται αρκετό χρόνο. Για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα και αλλαγή δεδομένων θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή ακόμη υπομονή.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες ο Χρήστος Μέτιος: Ενέκρινε τη χρηματοδότηση του προγράμματος έργων της Αναπτυξιακής, συζήτησε για το Βιοτεχνικό Πάρκο με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Ίσως και σήμερα έρθουν κι άλλοι πρόσφυγες στο «Ασημακοπούλου». Τέλος του μήνα θα επανέλθει στα δρομολόγια από και προς Θάσο το υδροπτέρυγο. Σύντομη επίσκεψη στο νησί έκανε χθες ο ΓΓ της Πολιτικής Προστασίας. Μαζί του ήταν ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής. Παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου οι σημερινές εκδηλώσεις στη Θάσο για την επέτειο απελευθέρωσης της.

 

Στις 9 το πρωί στο πρώην ΤΕΙ παρουσιάζεται πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών για την αντίδραση τους σε έκτακτα περιστατικά. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσει ο Έλληνας ευρωπαίος επίτροπος κ. Στυλιανίδης. Δύο φορές συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Συντήρηση του φωτισμού έκανε στην Περιμετρική η Π.Ε. Καβάλας. Αυστηρές ποινές από το Μονομελές δικαστήριο σε αλλοδαπούς που με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ως επιβάτες πτήσεων του αεροδρομίου Μέγας Αλέξανδρος.

 

3 νίκες και μία ήττα μέχρι τώρα για τη Σταυρούλα Τσολακίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι νέων γυναικών έως 20 ετών. Τρία βράδια από σήμερα στη Στέγη η θεατρική παράσταση «Το αίμα που μαράθηκε» από την ομάδα «Θεατρικό Άσυλο». Βούλγαροι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ της Δημωφέλεια.

 

Στις νίκες θέλει να επανέλθει ο ΑΟΚ στο ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Συνεχίζεται στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας για μικρές ηλικίες. Η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ευκαρπία στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

 

Διαβάστε επίσης