• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Επιβατικό αυτοκίνητο που μετέφερε παράτυπους μετανάστες μάλλον από το Πακιστάν, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη χθες τα μεσάνυχτα στην Εγνατία οδό. Ο απολογισμός είναι τραγικός με έναν νεκρό, έναν άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση και 6 ακόμη τραυματίες. Το περιστατικό έγινε στην τελευταία στροφή πριν από τον κόμβο του Αγίου Σίλα. Το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

 

Επαναλειτουργεί από σήμερα το ξενοδοχείο Γαλαξίας. Αύριο θα επισκεφθεί τους Φιλίππους και το αρχαιολογικό μουσείο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η Π.Ε. Καβάλας καθάρισε και διαπλάτυνε τον δασικό δρόμο από το Σανατόριο ως τον Σταυρό. Πρόστιμα σε δύο σούπερ μάρκετ και δύο υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στην Καβάλα επέβαλε η Διεύθυνση Υγείας για μη χρήση χειρουργικής μάσκας. Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση που επιτρέπει την εξαγωγή ακτινιδίων του Νέστου σε Κίνα – Ταϊλάνδη.

 

Ιδιώτης θα λειτουργήσει από τις 4 Ιουλίου το ανακαινισμένο δημοτικό κάμπινκ στην παραλία Οφρυνίου, 1η Ιουλίου θα λειτουργήσει το κάμπινκ του Δήμου Νέστου στην Κεραμωτή. Για τον Ιούλιο μετατέθηκε η δημοπράτηση του έργου κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Πέτυχε στο Ν. Καβάλας η χθεσινή κινητοποίηση λογιστών- φοροτεχνικών. Ο Δήμος Καβάλας έκοψε κλαδιά δέντρων που εμπόδιζαν την κίνηση στο πεζοδρόμιο παράλληλα με την περίφραξη του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Στη Ξάνθη συνελήφθησαν οι δράστες ληστειών και κλοπών που έγιναν στο Ν. Καβάλας το 2018 και το 2019.

 

Τηρώντας τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού ο σύλλογος Ιχνηλάτες συνεχίζει τα μαθήματα χορού. Δεν θα έχει δραστηριότητα το Καλοκαίρι ο σύλλογος της Χωράφας. Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας ζητά οι πολίτες να είναι προσεκτικοί με τους «μαϊμού» γιατρούς.

 

Ο Νίκος Αμανατίδης φαβορί για τη θέση βοηθού προπονητή στον ΑΟΚ. Την 1η Οκτώβρη αρχίζει η Α2 στο μπάσκετ, πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος Ένωση και ΓΣΕ. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης επιστρέφει στον Ορφέα Ελευθερούπολης ως προπονητής.

 

Διαβάστε επίσης