• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΗ 2023

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής είναι από σήμερα και ο Ν. Καβάλας. Τα διαδικαστικά ρυθμίζονται από την αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών. Παραλαμβάνουν τους σάκους με το εκλογικό υλικό οι πρόεδροι των εφορευτικών επιτροπών. Μεταφέρονται κάλπες και παραβάν στα εκλογικά τμήματα. Τελικές δραστηριότητες από κόμματα και υποψήφιους βουλευτές. Όλοι οι συμμετέχοντες στην προεκλογική συζήτηση καλούν τους ψηφοφόρους του Ν. Καβάλας να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα της αποχής.

 

Το βράδυ ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην αίθουσα «Ράνια» στα Κηπιά. Χθες επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ όπου μίλησε στους εργαζόμενους. Στο Γαλαξία μιλά ο Μακάριος Λαζαρίδης. Εκδήλωση στο Άπαρτο για το Γιάννη Πασχαλίδη. Ικανοποιημένη η Τάνια Ελευθεριάδου από την προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση της προχθές Τετάρτη. Σίγουρος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Καρασαββόγλου. Ψυχαγωγική η εκδήλωση που θα κάνει το βράδυ το ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κονσουλίδη.

 

Αύριο το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων η κηδεία της 27χρονης που πέθανε ξαφνικά σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά είχε βρεθεί με αδιαθεσία στο Νοσοκομείο της πόλης.  Πυροσβεστικό ελικόπτερο Ericson όλο το Καλοκαίρι στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Χρυσούπολης. Οι βροχές από ένα σημείο και μετά δεν κάνουν καλό, δήλωσε χθες ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Κιβράκης. Συνεχίζεται η συντήρηση των εγκαταστάσεων στην Καλαμίτσα, γίνεται και καθαρισμός από τα χόρτα. Υπογράφεται το μεσημέρι σύμβαση με τον ανάδοχο του δημοτικού έργου ανάπλασης της πλατείας των Ποταμουδίων. Εντός του μήνα θα κλείσουν τα χαντάκια στον Αμυγδαλεώνα, υποσχέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Το έργο ύδρευσης θα επαναδημοπρατηθεί. Ανακοίνωση του Αλέξη Πολίτη για τα έργα που έγιναν και θα γίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θάσου. 11 εργαζόμενες του Βοήθεια στο Σπίτι ορκίστηκαν μόνιμο προσωπικό του Δήμου Καβάλας. Ένας τραυματίας σε σύγκρουση οχημάτων χθες το πρωί στην παραλιακή Εγνατία. Επαναδημοπρατείται τη Δευτέρα από το Δήμο Παγγαίου μία θέση παραλιακού μπαρ στους Αμμόλοφους.  Έκτακτη γενική συνέλευση κάνουν τη Δευτέρα οι κάτοικοι του Οικισμού Σαράντα λόγω της πρόθεσης του ιδιοκτήτη της Αλάνας να την περιφράξει.

 

Επίσημη ανακοίνωση πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ για το 7ο εργαστήριο αρχαίου δράματος. Από το απόγευμα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο βαπτιστήριο για την αυριανή γιορτή της Αγίας Λυδίας. Διάκριση μαθητών του 1ου Γυμνασίου σε διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους. Μάθημα πρώτων βοηθειών το απόγευμα από προσωπικό του ΕΚΑΒ στους χειμερινούς κολυμβητές της Καλαμίτσας.

 

Λόγω εκλογών διακόπτεται όλη η αθλητική δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 27 Μάη στη Νικήσιανη φιλικό των παλαιμάχων του ΑΟΚ με αυτούς του Πιερικού.

Διαβάστε επίσης