• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

447 εμβόλια κατά του κορωνοϊού έγιναν χθες στο Ν. Καβάλας, νέο ρεκόρ ημερήσιου εμβολιασμού. Τρία νέα κρούσματα μεταξύ των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου», σε ύφεση το πρόβλημα μεταξύ των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΚ. Σταθερή πάντα η κατάσταση στην κλινική και στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Εντός του «Ασημακοπούλου» πάρθηκαν ειδικά μέτρα πρόληψης ενώ κάθε μέρα γίνονται περισσότερα από 100 ράπιντ τεστ.

 

Με το Νίκο Παναγιώτοπουλο και το Νότη Μηταράκη συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο Θόδωρος Μουριάδης. Μέχρι τις 30 Ιουνίου παραμένει κλειστός ο κόμβος της Εξοχής στην Εγνατία οδό. Δασική πυρκαγιά έκαψε έκταση 7 στρεμμάτων στην περιοχή της Κάρυανης. Τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ απέκτησαν πλειοψηφία στον φορέα «ΔΕΣΜΟΣ», γενική συνέλευση για αλλαγή διοίκησης την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Συνεχίζεται η συνεργασία στο λιμάνι της Κεραμωτής του ΟΛΚ με το Δήμο Νέστου. Με ανακοίνωση του για το ίδιο θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κάνει λόγο για πολιτική «ακορντεόν». Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Θάσου από τα νέα επιδοτούμενα δρομολόγια των φέρι μποτ. Νέο περιστατικό απάτης στη Θάσο μέσω αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου. Θύμα ξυλοδαρμού ισχυρίζεται ότι έπεσε κρίσιμη μάρτυρας στην υπόθεση του Κώστα Δασκάλου. 15 καινούργια οχήματα στη διάθεση του προσωπικού της Αστυνομίας στο Ν. Καβάλας. Παράταση ως το Νοέμβρη στην άδεια εκμετάλλευσης του κοιτάσματος «Νότια Καβάλα» στην Ενεργειακή.

 

Η Affidea κάνει δωρεάν τεστ κορωνοϊού στα παιδιά της Καβάλας του Χαμόγελου του Παιδιού. Διαθέσιμη και για τους Καβαλιώτες η ψηφιακή πλατφόρμα ραντεβού στα ΚΕΠ. Μέσω τηλεδιάσκεψης η σύσκεψη Κώστα Αντωνιάδη για να σταματήσουν οι φωτιές σε καλαμιές στην περιοχή του Νέστου.

 

Την Κυριακή το μεσημέρι ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου. Αύριο ο ΓΣΕ παίζει στην Πάτρα. Την Τετάρτη το εξ αναβολής ματς του Νέστου με το Παραλίμνιο.

 

Διαβάστε επίσης