ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Ήπιο και σχετικά γρήγορο πέρασμα της κακοκαιρίας Άριελ από το Ν. Καβάλας. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Άνεμοι έντασης 9 μποφόρ επηρέασαν τα δρομολόγια των πλοίων, ειδικά χθες το πρωί και ως το μεσημέρι. Δυνατή βροχή σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου και της Θάσου. Καθόλου προβλήματα στην πόλη της Καβάλας. Από σήμερα ο καιρός βελτιώνεται ενώ το Σαββατοκύριακο πέφτει λίγο η θερμοκρασία.

 

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια ΑΜΘ οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή ενός ακόμη μικρού ξενοδοχείου κοντά στη Νέα Πέραμο. Σε φάση πραγματογνωμοσύνης η έρευνα της Πυροσβεστικής για την αιτία της φωτιάς προ μηνός σε αποθήκη στο Χαλκερό. Δεν αποκλείεται το περιστατικό να προκάλεσε κεραυνός. Την Κυριακή το απόγευμα γενική συνέλευση της Συμπαράταξης Πολιτών και απόφαση για τον υποψήφιο δήμαρχο των εκλογών τον Οκτώβρη του 2023. Επίσπευση της εκπόνησης της μελέτης για το δρόμο από Κρηνίδες ως Άγιο Αθανάσιο Δράμας αποφάσισαν σε συνάντηση τους ο Χρήστος Μέτιος με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε στη Βουλή, υπέρ του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Συνελήφθη στη Δράμα 43χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για διακίνηση χασίς στο λιμάνι της Καβάλας. Κατασχέθηκε χασίς περίπου 2 κιλών. Οι συνταξιούχοι της Καβάλας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας στις Σέρρες την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη. Θέματα τουριστικής προβολής απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση της Μαρίας Πολυμέρου με το Δήμαρχο της Θάσου. Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπορικού Συλλόγου κατά της λειτουργίας της αγοράς τις Κυριακές. Ξεχωριστές και πλούσιες εκδηλώσεις ετοιμάζουν για τις Κρηνίδες οι επαγγελματίες της Δ.Ε. Φιλίππων.

 

Λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε η χθεσινή πρώτη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα στη Θάσο. Πραγματοποιήθηκε κανονικά στην πλατεία εκδήλωση για την ημέρα κατά του Aids. Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης 34 καθηγητών Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Καβάλας

 

Στο περίπτερο του ΕΟΤ η προπώληση εισιτηρίων για το ματς του ΑΟΚ με το Ορφάνι. Από τον Έβρο ο διαιτητής της αναμέτρησης. Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της πόλης μας.

Διαβάστε επίσης