• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τέλος στα σενάρια συνεργασίας με τον Ντίνο Κλειτσιώτη δίνει χθεσινή ανακοίνωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Προχωρά μόνη της, κατηγορεί τον κ. Κλειτσιώτη ότι αθέτησε τη μεταξύ τους συμφωνία βάσει της οποίας οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίζονταν μέχρι σήμερα. Η κ. Ιωσηφίδου αναφέρεται σε αποτέλεσμα δύο δημοσκοπήσεων, στη μία – όπως ισχυρίζεται- υπήρχε ισοπαλία και στη δεύτερη δική της υπεροχή. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού της να μην υπάρξει η πολυσυζητημένη συνεργασία με το συνδυασμό του κ. Κλετσιώτη.

 

Επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου Star Flyer μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου έμεινε για λίγη ώρα λόγω προβλήματος με την υγεία του. Από αύριο Σάββατο ως την προσεχή Τρίτη στην Καβάλα τρία ακόμη κρουαζιερόπλοια. Άρχισε χθες η καθαριότητα και το κόψιμο των χόρτων στο ανοιχτό κολυμβητήριο. 50χρονος κάτοικος Ν. Καβάλας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή επειδή πέρσι το Καλοκαίρι φωτογράφιζε σε παραλία της ΔΕ Ελευθερών 17χρονη. Χθες βράδυ στο πλαίσιο άσκησης μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας έκαναν χαμηλή πτήση πάνω από την Καβάλα.

 

Την Τετάρτη στη Θάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σήμερα στην Καβάλα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκαν για το ψηφοδέλτιο Καβάλας οι αντικαταστάτριες των Μιρλή- Παναγιωτίδου που αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους. Πιθανή αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- για επαγγελματικούς λόγους- της Ευστρατίας Χριστοδούλου. Μεταφορά του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στο Περιγιάλι υπόσχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης. Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Δημήτρη Παπουτσή στο Θόδωρο Πάγκαλο.

 

Μεγάλο φορτηγό εγκλωβίστηκε χθες το πρωί στην Ομόνοια, ο δρόμος ήταν κλειστός περίπου 15 λεπτά. Υπογράφηκε χθες η σύμβαση για το έργο εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων των Λασπόλουτρων. Το ίδιο έγινε στο Δήμο Θάσου, για έργο ύδρευσης στη Σκάλα Ραχωνίου και Σκάλα Καλλιράχης. Συνεχίζει να εξελίσσεται αργά το έργο σε τμήμα της οδού Κασσάνδρου. Η Energean ανακοίνωσε εκπαίδευση του προσωπικού της στα Πετρέλαια σε θέματα ασφάλειας.

 

Μαθητές σχολείου των Σερρών επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Την Κυριακή μια ακόμη λαϊκή εκδήλωση στο Πολύστυλο. Την Τετάρτη μεγάλη εξόρμηση εθελοντών για τον καθαρισμό της Καλαμίτσας. Το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία συγκέντρωση αυτοκινήτων Μίνι, ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός.

 

Τελειώνουν σήμερα οι παγκόσμιοι αγώνες ιστιοπλοΐας που μια εβδομάδα έγιναν στη Νέα Ηρακλείτσα και τη Νέα Πέραμο.

Διαβάστε επίσης