ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τα προβλήματα που προκάλεσε στη νότια Θάσο η πρόσφατη κακοκαιρία προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν χθες τοπική αυτοδιοίκηση και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτά επικεντρώνονταν στα Λιμενάρια και στα Καλύβια. Από τους κεραυνούς προκλήθηκαν ακόμη και δασικές πυρκαγιές, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από την Πυροσβεστική. Παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη στον Υπουργό Σταϊκούρα για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

 

Το Νοσοκομείο Καβάλας έκανε χθες 48 τεστ στον κορωνοϊό, βρήκε ένα θετικό δείγμα που αφορά διαδικασία ιχνηλάτησης. Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα τα γήπεδα στους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου. Λύματα στο πεζοδρόμιο της οδού Υψηλάντου, κοντά στην οδό Σκρα. Προκήρυξη του Δήμου Καβάλας για την πρόσληψη 86 σχολικών καθαριστριών. Βαν 9 θέσεων αγόρασε το Eurotaxi Καβάλας.

 

Συνεχίστηκαν χθες οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Τάσου Μεταξά, πολύς κόσμος στην κηδεία του. Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης στις εκλογές των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Καβάλας παρουσίασε τις απόψεις του. Σε εξέλιξη οι μελέτες για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Καβάλα. Ορκίστηκαν και αναλαμβάνουν καθήκοντα σε σχολεία του Νομού Καβάλας πρωτοδιοριζόμενοι δάσκαλοι.

 

Αρχίζει το απόγευμα στη Νέα Καρβάλη το φεστιβάλ Ήλιος και Πέτρα. Στο Ακόντισμα το βράδυ συναυλία των Πυξ Λαξ. Αύριο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Σε εξέλιξη έκθεση ζωγραφικής στη Θάσο με έργα του Άγγελου Ζαγοριανού και της Μαρίας Μαρμαρά- Ανδριά.

 

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Πρόσκληση σε μικρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης