• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών και φορέων της Νέας Καρβάλης «Περιβάλλον SOS» έστειλε τρία έγγραφα σε δημόσιες υπηρεσίες με σειρά ερωτημάτων για θέματα λειτουργίας της ΒΦΛ. Ενδιαφέρον έχει το ερώτημα για το αν κόπηκαν δέντρα στην περιοχή μεταξύ του εργοστασίου και της Εγνατίας οδού. Η ομάδα πρωτοβουλίας ζητά από τις υπηρεσίες άμεσες απαντήσεις. Σήμερα συζητείται στη Βουλή η ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για το χρέος της ΒΦΛ στη ΔΕΠΑ.

 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο προϋπολογισμός του 2019. Αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Μάκης Παπαδόπουλος καταγγέλλοντας ότι η απόφαση για τη γνωμοδότηση Χρυσόγονου πάρθηκε ενώ η γνωμοδότηση είχε παραληφθεί από το Δήμο. Θέματα της γέφυρας θα απασχολήσουν το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση του την ερχόμενη Πέμπτη. Χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ, σύμφωνα με τον οποίο η τιμή του νερού μειώνεται από την 1η Γενάρη.

 

Η νεολαία γέμισε την κεντρική πλατεία στη χθεσινή συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη. Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το δράση ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Χρυσούπολη. Επέστρεψε στον πατέρα της η ανήλικη Γεωργία- Ίριδα Τουλατζή. Υπόγειο κατοικίας στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου γέμισε νερά από διαρροή του δικτύου ύδρευσης. Σε νέο χώρο, όπου δεν πληρώνει ενοίκιο, λειτουργεί το αστυνομικό τμήμα της Ελευθερούπολης. Αναβλήθηκε για μετά τις γιορτές συνάντηση για τα έργα Σταθάκη που θα γίνονταν χθες στο Δημαρχείο. Ιατρείο προστάτη θα λειτουργεί από τις 4 Γενάρη στο Νοσοκομείο.

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στο Δημαρχείο για τις εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ στη διάρκεια των εορτών. Διαγωνισμό παρασκευής γλυκού θα πραγματοποιήσει στην πλατεία η δημοτική επιχείρηση Δημωφέλεια. Αρχίζουν το απόγευμα στη Θάσο οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

 

Μόνο τη νίκη θέλει η Ένωση στο αυριανό ματς με το Διαγορά. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 5 το απόγευμα στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Ορφανίδη ο Νέστος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης