ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Για τις αρχές του 2019 μετατίθεται η λειτουργία της δεύτερης ΤΟΜΥ στην πόλη της Καβάλας. Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί ακίνητο στις νέες εργατικές κατοικίες, το οποίο ανήκει στον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια είναι αισιόδοξη για την κάλυψη των θέσεων των γιατρών. Στο μεταξύ περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι των δυτικών συνοικιών εξυπηρετούνται στην πρώτη ΤΟΜΥ, η οποία λειτουργεί από τον Φεβρουάριο στο ισόγειο του κέντρου Ψυχικής Υγείας.

 

Ήρεμη, με πολλές ερωτήσεις προς τη διοίκηση του Δήμου, ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας ετοιμάζεται να ζητήσει επίσημα από το Δήμο η μετακόμιση του 12ου δημοτικού να γίνει στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. 10 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού θα κάνει η Δημωφέλεια. Διαμαρτυρία προσφύγων έγινε το μεσημέρι στην είσοδο του Ασημακοπούλου. Ο λόγος ήταν οι 10 νέοι πρόσφυγες που σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους είναι μόνοι, χωρίς τις οικογένειες τους. Το Μονομελές Καβάλας επέβαλε ποινή φυλάκισης 1 έτους σε γυναίκα Ρομά που παραμέλησε τα ανήλικα παιδιά της. Στο ίδιο δικαστήριο αθωώθηκαν χθες Μουριάδης- Φιλιππίδης για δημοτική παρέμβαση στη Λημνιά.

 

Στην Καβάλα θα βρίσκεται στις 20 Οκτώβρη ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Δικογραφία σε βάρος 24χρονης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της. Απεντόμωση και μυοκτονία σε Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Άγνωστος δράστης κατέστρεψε 5η φορά πινακίδα πιάτσας Ταξί στην οδό Αμύντα. Ξεκίνησε στην πόλη μας προσπάθεια δημιουργίας συλλόγου για παιδιά με αλλεργίες. Συνελήφθη 39χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Το απόγευμα στην παραλία η δεύτερη εκδήλωση της Μητρόπολης που απευθύνεται στα παιδιά. Αγιασμός πραγματοποιείται το πρωί στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Την Κυριακή εκδήλωση του παραρτήματος Καβάλας της Μαθηματικής Εταιρίας και εκδήλωση των Πελοποννήσιων για την επέτειο της μάχης της Τριπολιτσάς. Με τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου γίνεται από σήμερα στην πόλη μας ένα ακόμη ιατρικό συνέδριο.

 

Τελευταία φιλικά ματς αυτό το Σαββατοκύριακο για τις 4 ομάδες του Νομού Καβάλας που μετέχουν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το σκάκι ετοιμάζεται να εξαπλώσει τη δραστηριότητα του στην περιοχή της Ελευθερούπολης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης