• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Νόμος του κράτους είναι από χθες το βράδυ το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας για την ιδιωτικοποίηση με το μοντέλο των ΣΔΙΤ των περιφερειακών λιμανιών. Ως το Καλοκαίρι ο διαγωνισμός για το νέο λιμάνι, στο οποίο διατηρεί χώρο για τις ανάγκες της η Ενεργειακή Αιγαίου. Δεν αποκλείεται ο διαγωνισμός να είναι κοινός για τα λιμάνια Καβάλας- Αλεξανδρούπολης. Σήμερα το πρωί ο Υπουργός Φώτης Κουβέλης απαντά στην επίκαιρη ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τα κτίρια στην περιοχή του ΝΟΚ.

 

Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου η ομιλία που έκανε χθες βράδυ σε αίθουσα ξενοδοχείου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το πρωί σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο. Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα συναντά σήμερα τους εκπροσώπους του ΤΕΙ στα κτίρια του παλιού Νοσοκομείου. Σε ετοιμότητα τοπική αυτοδιοίκηση και Πολιτική Προστασία για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα μας επηρεάσει από το βράδυ. Έργο αντικατάστασης του πεσμένου φάρου στη Ραψάνη προετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας. Πλήρης η πρόταση Σιμιτσή για την ΑΜΘ, δηλώνει στην Πρωινή ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος.

 

Δεν υπάρχουν χωριά αλλά γειτονιές του Δήμου Καβάλας, υποστήριξε με δελτίο τύπου ο Βαγγέλης Παππάς. Και τη Δήμαρχο επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά χθες ο απερχόμενος και ο νέος αστυνομικός διευθυντής. Με σχολείο του Βελιγραδίου θα αδελφοποιηθεί το 2ο Γυμνάσιο. Εκτεταμένη διακοπή νερού σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Ο Δήμος Καβάλας παρέλαβε χθες δύο νέα εκχιονιστικά οχήματα. Το απόγευμα του Σαββάτου εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη για τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Σημαντική επιτυχία μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου σε διαγωνισμό ρομποτικής. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για το διαδίκτυο και τα παιδιά που οργάνωσε την Τετάρτη η Ένωση Γονέων. Την Κυριακή το μεσημέρι ο όμιλος Νεάπολις πραγματοποιεί παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι στο κατάστημα «Πρώτο Κατσίκι».

 

Ανησυχεί η Ένωση για τον ορισμό διαιτητών στο αυριανό ματς με το Πευκοχώρι. Εκτός πλάνων ο Ετινόσα, παίζει ο Κουμλέλης.

 

Διαβάστε επίσης