• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σημαντική αναβάθμιση στις προσφερόμενες υπηρεσίες θα σημειωθεί το επόμενο έτος στο Νοσοκομείο Καβάλας. Μέσω του ΕΣΠΑ αποκτά νέο και σύγχρονο εξοπλισμό για περισσότερες διαγνώσεις- εξετάσεις- επεμβάσεις. Ο πρώτος διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού αρχίζει σε έναν περίπου μήνα ενώ ετοιμάζεται και δεύτερη πρόταση. Μέσω αυτού το Νοσοκομείο αποκτά ψηφιακό αγγειογράφο αλλά και στεφανιογράφο δύο επιπέδων.

 

Απεργία πείνας άρχισε χθες ο Θέμης Καλπακίδης επειδή οι εργασίες του ΤΑΡ επεκτάθηκαν σε χωράφι κοντά στους Φιλίππους. Χθες το απόγευμα συνεδρίασε στις Κρηνίδες η Συντονιστική Επιτροπή που ζητά αλλαγή όδευσης. Τελεσίδικα ένοχος πρώην υπάλληλος δημοτικής επιχείρησης για χρήση πλαστών πτυχίων. Φανερή η απαισιοδοξία στο Δήμο Καβάλας για το πότε θα αρχίσει το έργο ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη. Καλή η κατάσταση στο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων στο Ασημακοπούλου αλλά και ανησυχία για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών. Τη δομή φιλοξενίας επισκέφθηκε χθες ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

 

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην παραλία τις ημέρες του αεροπορικού σόου. Αρνητική εξέλιξη για το ΚΚΕ η συγχώνευση του ΤΕΙ. Για μας το θέμα Πριονίδη έληξε, είπε χθες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Νέα αντίληψη για το φεστιβάλ Φιλίππων προτείνει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας συνεδριάζει την Δευτέρα το απόγευμα. Μεθαύριο Κυριακή πανηγυρικός εορτασμός του ιερού καθολικού ναού της πόλης μας. Θα γίνει με την παρουσία καθολικού αρχιεπίσκοπου. Ο 17χρονος μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Θάνος Τζανετάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την ΕΡΤ σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής.  Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης.

 

Αύριο στην παραλία το φεστιβάλ «Κάθε τόπος και χορός». Αύριο βράδυ στα Ποταμούδια λαϊκό γλέντι με αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα. Σάββατο και Κυριακή συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου σε Κρηνίδες και Καβάλα. Αρχίζουν αύριο οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Θάσο.

 

Σήμερα ανακοινώνεται η συνεργασία του ΑΟΚ με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον ΑΟΚ και στον Δερμιτζάκη ο Κώστας Ανυφαντάκης. Με Καβαλιώτικες συμμετοχές γίνεται το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων.

 

Διαβάστε επίσης