• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Σε ρεκόρ τουλάχιστον 20ετίας στην παραγωγή πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας οδεύει η Ενεργειακή Αιγαίου. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εντός του 2018 αύξησε τα ημερήσια βαρέλια στα 4.000 ενώ τις προσεχείς ημέρες μπαίνει στην παραγωγή το κοίτασμα του Έψιλον. Κάτι που σημαίνει ακόμη 1.000 βαρέλια ημερησίως. Με την ίδια ανακοίνωση η Ενεργειακή σημειώνει τις δυσκολίες της πρώτης γεώτρησης στο Έψιλον και την καθυστέρηση λίγων μηνών που υπήρξε στην ολοκλήρωση της.

 

Συνεχίζονται το πρωί εργασίες σε κεντρικές οδούς για την εγκατάσταση οπτικής ίνας, επηρεάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα. Χθες οι ίδιες εργασίες προκάλεσαν βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης και σύντομη διακοπή νερού. Μικρής έκτασης ζημιές σε κουζίνα διαμερίσματος προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Σφαγείων. Ενημερωτική εκδήλωση για το νερό πραγματοποιεί το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη η ΔΕΥΑΚ. Συγκίνηση και χαρά στη χθεσινή βράβευση από τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ των Λευτέρη Αθανασιάδη, Στάθη Εριφυλλίδη, Σταύρου Πεταλωτή.

 

Ο ηθοποιός Νίκος Μαγδαληνός υποψήφιος με τον Βαγγέλη Παππά. Περιοδεία στην αγορά ξεκίνησε ο Θόδωρος Μουριάδης. Με τους κατοίκους του οικισμού Σαράντα της Νέας Ηρακλείτσας συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ συναντήθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Αθωώθηκε στο Τριμελές Καβάλας ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Κώστας Πετρόπουλος. Τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών συναντά ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Μαυρίδης.

 

Αρχίζουν το πρωί στα σχολεία, συνεχίζονται το μεσημέρι στο Δ. Κήπο οι εκδηλώσεις για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας η παρέλαση. Το σωματείο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο οργανώνει την Τρίτη σύσκεψη φορέων για τη μη εφαρμογή του κακού οργανισμού του 2012. Η Δήμητρα Τσανάκα έδωσε αρμοδιότητες στον δημοτικό υπάλληλο που τρεις φορές την εβδομάδα λειτουργεί το γραφείο της πρώην Κοινότητας στον Αμυγδαλεώνα.

 

Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο κοινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων, της Θρακικής Εστίας και της Λέσχης Ποντίων. Την Κυριακή εκδήλωση του συλλόγου των Πελοποννησίων στην προτομή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη. Σήμερα και αύριο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Αρίστος» του Θωμά Κοροβίνη.

 

Απαραίτητα νίκη θέλει η Ένωση στο αυριανό εντός έδρας ματς με τον Κόροιβο της Αμαλιάδας. Την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση και τον πρώτο σκόρερ έχει ο ΑΟΚ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή το μεσημέρι στο Χαλκερό η αναμέτρηση του Βύρωνα με τη Δόξα Θεολόγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης