ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Παραμένει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάτοικος Καβάλας με ρατσιστικές, ομοφοβικές αναρτήσεις. Η ακροδεξιά του ρητορική επιβραβεύεται από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο, την ανέχεται εντός του συνδυασμού του. Προχθές δεν έγινε το ίδιο με υποψήφια του Θόδωρου Μουριάδη. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή ίδια δράση της, αποπέμφθηκε. Είχε προηγηθεί ανάδειξη του θέματος από το Γιάννη Εριφυλλίδη.

 

Το απόγευμα στην πόλη μας ο Στέφανος Κασσελάκης. Το πρωί θα βρίσκεται στη Δράμα. Στο Περιγιάλι και στα Σφαγεία περιόδευσε ο Θόδωρος Μουριάδης. Εκδήλωση για τη νεολαία οργανώνει το βράδυ ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Κάλεσμα στους πολίτες για μια συνάντηση στην παραλία της Καλαμίτσας αύριο βράδυ από την Αναστασία Ιωσηφίδου. Σχέδιο κατασκευής νέας προβλήτας στην Κεραμωτή προωθεί ο Δήμος Νέστου, δηλώσεις για το θέμα έκανε ο Σάββας Μιχαηλίδης. Ανάρτηση του Γιάννη Πασχαλίδη, στήριξη στην υποψηφιότητα Μέτιου.

 

Νεκρός βρέθηκε σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή της Θάσου ο έως εκείνη τη στιγμή αγνοούμενος τουρίστας από τη Ρουμανία. Εκτροπή οχήματος χωρίς τραυματισμό χθες το απόγευμα στην Ερυθρού Σταυρού. Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε νεαρό κάτοικο Καβάλας για περισσότερες από 30 διαρρήξεις και κλοπές το 2021. Καταδικάστηκαν σε αυστηρές ποινές και όσοι κατά περίπτωση έδρασαν μαζί του. Πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές πρόλαβαν ξημερώματα Πέμπτης πυρκαγιά πάνω από την Ποταμιά, ίσως οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια. Πετυχημένη η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη μας, μικρή η συμμετοχή στην χθεσινή απεργία. Καβαλιώτης αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία απεγκλώβισε τραυματίες τροχαίου. Το περιστατικό έγινε στην Αθήνα. Εξιχνίαση 3 ακόμη υποθέσεων τηλεφωνικής απάτης από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, μία σύλληψη.

 

Διήμερο συνέδριο για τον Απόστολο Παύλο και το θρησκευτικό τουρισμό αύριο και μεθαύριο στο εκθεσιακό κέντρο της Λυδίας. Οργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη. Γονείς και κηδεμόνες του 4ου Δημοτικού Νηπιαγωγείου Καβάλας συγκεντρώνουν χρήματα για να στηρίξουν σχολείο σε περιοχή της Καρδίτσας. Εκδρομή στη Λήμνο οργανώνει αρχές Οκτώβρη ο Φυσιολατρικός Όμιλος.

 

Την Κυριακή στο γήπεδο της Γεννησέας αρχίζουν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟΚ. Στόχος η νίκη στο ματς με τον Άρη Πετεινού.

Διαβάστε επίσης