• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Σε έναν μήνα από σήμερα θα υπάρξει βελτίωση της κατάστασης στο Νομό Καβάλας σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού. Αυτήν την πρόβλεψη έκανε χθες που επισκέφθηκε το Νοσοκομείο ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος. Χθες βράδυ ανακοινώθηκε αναστολή δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας σε τμήματα σχολείων στη Θάσο και στο Δήμο Νέστου. Μικρή βελτίωση της κατάστασης στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων. Παραμένει όπως φαίνεται στο «βαθύ κόκκινο» ο Δήμος Καβάλας και Θάσου.

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τα θέματα των Πετρελαίων, ενέκρινε κείμενο με το οποίο ζητείται η αποχώρηση των προσφύγων από το Ασημακοπούλου. Δόθηκε στη δημοσιότητα το εορταστικό ωράριο της αγοράς που λειτουργεί την Κυριακή των Βαϊών. Οι εταιρίες ΑΝΕΘ και Μητσόπουλου ζήτησαν να συνεχίσουν ως τις 9 Μάη το δρομολόγιο στη γραμμή του Πρίνου. Δεν θα είναι επιδοτούμενο. Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ελευθερούπολη τυχερός παίκτης κέρδισε 50.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ με δελτίο αξίας ενός ευρώ.

 

Διευκρινήσεις για εργασίες μικρής κλίμακας σε κοινόχρηστους χώρους ζητά με επιστολή του το ΤΕΕ ΑΜ. Ο Γιάννης Πασχαλίδης σχολιάζει και απαντά στον Μακάριο Λαζαρίδη για την μεταφορά των προσφύγων σε άλλο χώρο από αυτόν του πρώην στρατοπέδου. Επίσκεψη του Κώστα Αντωνιάδη σε αγροτικές περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια. Γιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη προσωπικού. Αποχωρούν από τα μαγαζιά της Καλαμίτσας δύο ιδιώτες που τα νοίκιαζαν επί σειρά πολλών ετών.

 

Διακρατικό διαδικτυακό εργαστήριο μαθητών καθηγητών του 6ου Λυκείου Καβάλας. Πασχαλινές λαμπάδες σε ασθενείς του Ογκολογικού τμήματος μοίρασε ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου.  Αφιέρωμα στην Καβάλα σε σημερινή εκπομπή της ΕΤ3.

 

Rapid τεστ έκαναν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, σήμερα προπονούνται στο «Ανθή Καραγιάννη». Μετά το Πάσχα ο εξ αναβολής αγώνας του Νέστου με το Παραλίμνιο.

 

Διαβάστε επίσης