• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Εκτεταμένη ασφαλτόστρωση 32 συνεχόμενων χιλιομέτρων θα γίνει την Άνοιξη στην Παράκαμψη Καβάλας. Το έργο θα εκτελέσει η εταιρία Ιντρακάτ, εταιρία που ανέλαβε την ευθύνη συντήρησης της Εγνατίας Οδού και στο Ν. Καβάλας. Ήδη η εταιρία αντικαθιστά καμένες λάμπες στο δρόμο, θα αντικαταστήσει συνολικά 500 βάζοντας νέου τύπου led. Ταυτόχρονα καθαρίζει από τα χόρτα το διαχωριστικό διάζωμα κοντά στον κόμβο της Μουσθένης. Η Ιντρακάτ ανέλαβε τη συντήρηση του συγκεκριμένου τμήματος της Εγνατίας Οδού από την 1η Φεβρουαρίου.

 

Ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου παραμένει δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, απορρίφθηκε η ένσταση του Κώστα Πεφάνη. Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι. Αποχώρισαν το απόγευμα της Πέμπτης από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα τα τρακτέρ αγροτών του Νέστου. Συνεχίζουμε να πιέζουμε με άλλες μορφές κινητοποιήσεων, δήλωσαν στην Πρωινή. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε προσφυγή εταιριών και πολιτών, ζητούσαν μείωση ανταποδοτικών τελών από το Δήμο Νέστου για φωτοβολταϊκά πάρκα σε διάφορα σημεία του ίδιου Δήμου. Αισιόδοξος για την οργάνωση και λειτουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ δηλώνει ο Δ. Σύμβουλος Λάζαρος Τσαταλμπασίδης.

 

Στις Βρυξέλες για τη σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ ήταν τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ένα άτομο τραυματίστηκε σε τροχαίο που έγινε χθες το πρωί πριν τη Τόσκα. Τροχαίο υλικών ζημιών στον κόμβο του Φαλήρου. Στην Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας προερχόμενος από την Κομοτηνή ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς. Η Αστυνομική Διεύθυνση συνέλαβε αλλοδαπό δράστη κλοπής 11 φιαλών λαδιού. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ενδύματα που κι αυτά τα είχε κλέψει από τοπικά καταστήματα. Τη Δευτέρα στη Λαϊκή του Πρίνου συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στη Θάσο για την υποβάθμιση λειτουργίας των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια. Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα και από το ΚΚΕ.

 

Νέος σύλλογος επαγγελματιών όλης της Θάσου δημιουργείται στο νησί. Σε εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας ο συνοικιακός σύλλογος Αγίας Παρασκευής τιμά το Χρήστο Τζανάκο, τον άνθρωπο που δημιούργησε και στηρίζει το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Ο Δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης επικεφαλής της αποστολής της Θάσου στην έκθεση του Βελιγραδίου που άρχισε χθες. Η Θάσος θα λάβει μέρος και στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου.

 

Ο Δήμος Καβάλας θα εκτελέσει έργα συντήρησης στο «Ανθή Καραγιάννη» έως του ποσού των 70.000 ευρώ. Τα χρήματα εγκρίθηκαν από τον Χριστόδουλο Τοψίδη, προέρχονται από το ΕΣΠΑ. Στην Ορεστιάδα αγωνίζεται την Κυριακή ο ΑΟΚ. Από τη Ξάνθη ο διαιτητής. Εκτός έδρας με την Κριστώνη παίζει ο Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης