• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας φαίνεται ότι θα συζητηθεί η πρόταση σύναψης δανείου προκειμένου να διευκολυνθεί η ΔΕΥΑΚ. Για σήμερα το πρωί μετατέθηκε η τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Το Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει για το δάνειο η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης. Με τα δεδομένα που διαφαίνονται δεν προκύπτει συναίνεση και πρόθεση συζήτησης για την ουσία του προβλήματος.

 

Απόφαση του Ειρηνοδικείου Παγγαίου επί στεγαστικού δανείου αναγνωρίζει περίοδο χάρητος σε δανειολήπτη λόγω πανδημίας. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου προκειμένου να επανέλθει το 12% στις επιχειρήσεις της ΑΜΘ. Στην κυκλοφορία από χθες ο δρόμος της ΜΟΜΑ. Συνεχίστηκε η καθαριότητα και το κόψιμο χόρτων μέσα κι έξω από την ακτή της Καλαμίτσας. Συνεχίζεται από την Πολεοδομία Καβάλας η έκδοση οικοδομικών αδειών για τουριστικές δραστηριότητες.

 

Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Καβάλας με κριτική στο Υπουργείο Εργασίας στο καταργηθέν πρόγραμμα τηλεκατάρτισης. Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με αγρότες του Νομού. Τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του οργανώνει το σωματείο των οικοδόμων.

 

Κι άλλες δωρεές ιδιωτών στο Νοσοκομείο. Δωρεά πολιτιστικών συλλόγων της Θάσου στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στο Νοσοκομείο. Η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη έκανε δώρο μάσκες στο νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ. Τις εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο στη σχολή πεζικού παρακολούθησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης