• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Πραγματοποιείται την Κυριακή το πρωί στην πόλη μας ημερίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών με θέμα τις συνέπειες στον κλάδο από την ενεργειακή κρίση. Ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Καβάλας Γιάννης Δρόσος δήλωσε ότι λόγω της κρίσης έκλεισαν 17 φούρνοι στην ΑΜΘ, 4 από αυτούς στο Ν. Καβάλας. Ζήτησε ακόμη πιο δυναμική παρέμβαση της Κυβέρνησης και μέτρα στήριξης των αρτοποιών. Σε άλλες χώρες τα πράγματα είναι καλύτερα, σημείωσε ο κ. Δρόσος και απέκλεισε νέες αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού.

 

Παρά τις αστυνομικές έρευνες, δεν βρέθηκε ο οδηγός του οχήματος που στις 27 Οκτώβρη τραυμάτισε τον καλλιτέχνη Θόδωρο Κοκκινίδη. Είναι πολύ πιθανό να επρόκειτο για κλεμμένο αυτοκίνητο που θα παραλάμβανε παράνομους μετανάστες. Υλοποιείται επένδυση Καβαλιωτών στα Σφαγεία, μετατρέπονται σε 16 ενοικιαζόμενα δωμάτια παλιές αποθήκες επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Οργανισμός Λιμένα κάνει δεκτή την πρόταση του Λιμεναρχείου, θα υπάρξει ωράριο για την είσοδο οχημάτων στο κεντρικό λιμάνι. Ο πολιτικός μηχανικός Φώτης Τσούτσης νέος τοπικός σύμβουλος Καβάλας, στη θέση του αείμνηστου Τάκη Βελισσάρη. Τη Δευτέρα στην Οικονομική Επιτροπή τα δημοτικά τέλη του νέου έτους, μένουν ίδια με το 2022. Θα απασχολήσουν και το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Κατά τη συζήτηση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, συμφωνήθηκε μνημόνιο σωστής συνεργασίας του Δήμου Καβάλας με εταιρία που κατασκευάζει δίκτυο οπτικών ινών. Με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Δήμαρχος για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Θα ξαναγίνει διαγωνισμός βιτρίνας. Δριμύτατες παρατηρήσεις σε μαθητή Γυμνασίου στην Καβάλα που έκανε ψεύτικο προφίλ στο facebook στα στοιχεία καθηγητή του! Συναντήσεις με εργαζόμενους και τη διοίκηση του Νοσοκομείου είχε χθες η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη. Και με το Δήμαρχο Θάσου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ που περιόδευσε στο νησί.

 

Ο Νίκος Φιλόγλου παραμένει πρόεδρος του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Και στο 15ο δημοτικό σχολείο υπάρχει απροθυμία γονέων να συμμετέχουν σε γενική συνέλευση και εκλογή νέου συμβουλίου του συλλόγου γονέων κηδεμόνων. Μαθητές του 5ου Γυμνασίου εκπαιδεύτηκαν από το ΕΚΑΒ σε θέματα πρώτων βοηθειών.

 

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΟΚ. Εκτός έδρας αγωνίζονται οι άλλες ομάδες του Νομού στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμίτσα η αναμέτρηση της Ένωσης με το ΓΣΕ. 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πυγμαχία ο Χρήστος Καραίτης από τη Νέα Πέραμο.

 

Διαβάστε επίσης