ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που θα γίνει την Τρίτη στην Αθήνα θα οριστικοποιηθούν τα δρομολόγια των φέρι μποτ της επόμενης περιόδου, τα οποία για τον Χειμώνα και τη γραμμή του Πρίνου θα είναι 3. Η αρχική ανακοίνωση έγινε από τον Μακάριο Λαζαρίδη. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια σύσκεψης στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Για τη συμφωνία με τις εταιρίες εκφράζουν μικρή ή μεγάλη ικανοποίηση οι τοπικοί παράγοντες. Υπάρχει ενδεχόμενο μικρής μείωσης των δρομολογίων το Χειμώνα στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Στην παρέλαση της Δευτέρας την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Πασχαλίδης. Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο λόγω ασθένειας δύο κατηγορούμενων η έφεση στην υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Εξόρμηση καθαριότητας αρχίζει το πρωί στο Παληό ο Δήμος Καβάλας. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου μίλησε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής. Υπογράφηκε η σύμβαση του Δήμου Παγγαίου με τον ανάδοχο για το έργο που λύνει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης στη Νικήσιανη.

 

Η σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας επέλεξε τους σχολικούς τροχονόμους σε 24 σχολεία αρμοδιότητας της. Συνεδριάζει το απόγευμα της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο της Θάσου. Αντίθετη η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας στις επιπλέον χρεώσεις των τραπεζών. Το απόγευμα της Τετάρτης η γενική συνέλευση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών.

 

Εκδήλωση για τον Καβαλιώτη πολεμιστή του μετώπου της Αλβανίας Κρίτωνα Κονσουλίδη γίνεται το πρωί στην ομώνυμη πλατεία της πόλης. Το απόγευμα εκδήλωση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Αγιασμό θα κάνει αύριο το απόγευμα στους χώρους της η Λέσχη Ποντίων.

 

Δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα παίζει αύριο το μεσημέρι ο ΑΟΚ. Το ντέρμπι του Νέστου με τον Κεραυνό Πέρνης ξεχωρίζει από τα ματς της Κυριακής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται την ομάδα της Κομοτηνής.

 

Διαβάστε επίσης