• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Διεθνή διαγωνισμό ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου. Εξετάζονται δύο σενάρια, μακροχρόνιας μίσθωσης ή και πώλησης των ακινήτων. Στους όρους του διαγωνισμού θα αναφέρονται οι πιθανές χρήσεις. Ο Δήμος Καβάλας θα επιδιώξει ο διαγωνισμός να γίνει το Καλοκαίρι. Για το οικόπεδο και τα δύο κτίρια του πρώην Νοσοκομείου φέρονται να υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

 

Με προσφυγή στην Αποκεντρωμένη και παροχή εξηγήσεων στη Διεύθυνση Μεταφορών ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας θα προσπαθήσει να εκδώσει άδεια για τη λειτουργία του νέου πάρκινγκ στο κεντρικό λιμάνι. Πάλι αρχαία βρέθηκαν στο έργο της αγοράς του Αγίου Νικολάου, νέα καθυστέρηση στην παρέμβαση επί της οδού Σπετσών. Με συνέντευξη εκπροσώπων του Δήμου Καβάλας που δόθηκε χθες, ζητήθηκε από τους πολίτες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους λόγω της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Σε εφαρμογή η νέα διάταξη για λήψη μέτρων σε σπίτια που είναι κοντά σε δάση. Πλήρωσε 1.000 ευρώ κι έλαβε πλαστό δίπλωμα οδήγησης, ο 20χρονος κατηγορούμενος στο Τριμελές καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης μίλησε στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού. Αύριο στην Καβάλα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Κικίλιας. Την Κυριακή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Παγαίου. Οδηγός οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην Εγνατία κοντά στον Άγιο Σίλα. Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε στη Θεσσαλονίκη άνδρα, στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά- πλαστά έγγραφα. Σε οικισμό της Καβάλας συνελήφθησαν τρία άτομα που εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Ο Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει την κινητοποίηση ιδιωτών εργαστηριακών γιατρών. Η ολική αποχή από τα καθήκοντα τους αρχίζει στις 8 Μάη.

 

Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας. Γιορτή λουλουδιών στις 12 Μάη στο Νέο Ξεριά και στην Πέρνη. Αύριο στο κέντρο της πόλης το πασχαλινό παζάρι της Πνοής. Την Κυριακή γιορτή κρασιού στο Καλογερικό του Λιμένα. Η Θάσος τιμήθηκε σε τουριστική έκθεση σε πόλη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Ήταν εκεί με αντιπροσωπεία της.

 

Εκτός play of ο ΓΣΕ, στο χθεσινό καθοριστικό ματς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερμή Σχηματαρίου 80-88. Ο Τάσος Τσιλίκας διαιτητής στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Αύριο το απόγευμα στο γυμναστήριο του Λυκείου Χρυσούπολης οι τελικοί του φιλανθρωπικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης