• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Από την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή και αργία θα διημερεύουν στην πόλη της Καβάλας δύο φαρμακεία αντί για ένα. Η αλλαγή μετά από αρκετές δεκαετίες, οφείλεται σε σχετική απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Αφορμή σίγουρα είναι η μεγάλη ουρά πολιτών έξω από το διημερεύον φαρμακείο της Καβάλας τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων. Τα δύο διημερεύοντα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Στη συνέχεια θα διανυκτερεύει ένα φαρμακείο. Με δηλώσεις της η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σίσσυ Ρακιτζή εκφράζει ικανοποίηση για τους εμβολιασμούς κατά της γρίπης που έγιναν ως τώρα στα φαρμακεία του Νομού Καβάλας.

 

Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομική Διεύθυνση για να βρεθούν οι δύο δράστες που χτύπησαν τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου, στο επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου στην Παναγία. Δύο τροχαία υλικών ζημιών σημειώθηκαν χθες στην Καβάλα. Εν αναμονή συνάντησης τους με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κομοτηνή οι αγροτικοί σύλλογοι της ΑΜΘ. Μέχρι να γίνει η συνάντηση δεν θα υπάρξουν κινητοποιήσεις. Τρίτη διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπως οι προηγούμενες έγινε με λίγο κόσμο. Πριν αναχωρήσει από την πόλη μας ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης συναντήθηκε με απολυμένους των Πετρελαίων και των Λιπασμάτων. Την Κυριακή το μεσημέρι στο Γαλαξία κόβει βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ. Ομιλητής της εκδήλωσης ο γραμματέας της Κ.Ε. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

 

Για την 4ετη εμπειρία διαχείρισης κρίσεων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Κάθε επένδυση πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, δήλωσε ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης σχετικά με το προτεινόμενο φωτοβολταϊκό στη Δ.Ε. Ορεινού του Δήμου Νέστου. Νέα ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια, κριτική στη διοίκηση του Δήμου για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών του 2024. Μετά από καιρό ένα νέο κατάστημα στη Λεκάνη, θα είναι κρεοπωλείο.

 

30 διαφορετικά σχολεία από το Νομό Καβάλας λαμβάνουν μέρος στη φετινή Αλφαβητοπαρέλαση. Αρκετά από τη Θάσο. Με τους αντιδημάρχους Γούλα και Μιχαλάκη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Άρη Πετεινού. Στο Παραλίμνιο Σερρών η υποχρέωση του Νέστου. Η ομάδα της Χρυσούπολης συμφώνησε με τον Χαράλαμπο Αραμπατζή, μεσοεπιθετικό του Άρη Αβάτου.

 

 

Διαβάστε επίσης