• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΗ 2023

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης υπέγραψε χθες απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές του Νομού όταν ο δείκτης επικινδυνότητας δασικών πυρκαγιών είναι αυξημένος. Οι περιοχές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αρμοδιότητας του Δασαρχείου Καβάλας και Θάσου. Η ίδια απόφαση αναφέρει ότι απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει και στις περιπτώσεις δείκτη επικινδυνότητας 3. Αρκεί να το ζητήσουν οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικής.

Αναβλήθηκε για σήμερα η δίκη στο αυτόφωρο με κατηγορούμενο 36χρονο, υπεύθυνο της φωτιάς σε κατοικία στις Καμάρες. Του δόθηκε επιπλέον χρόνος για να βρει συνήγορο υπεράσπισης. Δύο από τα παιδιά της οικογένειας του 52χρονου κατηγορούμενου για βιασμό της κόρης του, εγκαταλείφθηκαν και ζουν με τη φροντίδα περιοίκων. Στο Τριμελές Καβάλας επιβλήθηκαν χθες ποινές φυλάκισης 2 και 3 ετών με αναστολή σε πολίτες που παρουσίασαν εκδικητική συμπεριφορά σε πρώην συντρόφους τους. Επικαιροποιείται και διεκδικεί χρηματοδότηση το έργο ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του ΟΑΕΔ στην Καβάλα. Ήταν στάσιμο σχεδόν 3 χρόνια.

Να τηρηθεί η νομιμότητα, ζητά για την επένδυση στην Αλάνα ο Μακάριος Λαζαρίδης. Νέα παράταση ως τον Μάη του 2024 δίδεται στους μελετητές έργου αντιπλημμυρικής προστασίας στα Τενάγη των Φιλίππων. Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε τη σύμβαση έργων ασφαλτόστρωσης σε 4 διαφορετικά τμήματα δρόμων του Ν. Καβάλας. Προϋπολογισμός έργου 1,2 εκ ευρώ. Τέσσερις συλλήψεις από το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας σε υπόθεση εγκληματικής ομάδας που διακινούσε διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στο Ν. Καβάλας, δήλωσε χθες ο Χάρης Σεϊτανίδης. Σε εξέλιξη η δημοσκόπηση για τον επικεφαλής του συνδυασμού των δημοτικών εκλογών Κλειτσιώτη- Ιωσηφίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Τάκης Βελισσάρης διαπιστώνει ανθρώπινο λάθος και όχι βλάβη του οχήματος.

Δωρεάν σπιρομετρήσεις προσφέρει από τη Δευτέρα στους Καβαλιώτες ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου. Η Ευγενία Παπαϊωάννου σε καλοκαιρινά μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους στο χώρο του Ζέφυρου. Η Δημωφέλεια ευχαριστεί το σύλλογο Καβαλιωτών Νυρεμβέργης για τη χορηγία στο φετινό φεστιβάλ Cosmopolis.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Διαβάστε επίσης