ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Νέα εστία κορωνοϊού εντοπίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής μέρας στην περιοχή. Πρόκειται για το ίδρυμα της Ι.Μητρόπολης στον Άγιο Σίλα με τουλάχιστον 30 κρούσματα. Η διοίκηση του ανακοίνωσε ότι πρόκειται για περιστατικά ήπια κι ασυμπτωματικά. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν έως τώρα θάνατο. 37 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 11 το εργαστήριο του Νοσοκομείου. 6 κρούσματα διαπίστωσαν τα 225 τεστ που έγιναν στην περιοχή του λιμανιού. Μέσω Καβάλας διακομίστηκαν σε ΜΕΘ Νοσοκομείων της Αθήνας τρεις σοβαρές περιπτώσεις του Νοσοκομείου της Δράμας. Μάλλον σήμερα βγαίνει από την κλινική Covid του Νοσοκομείου ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το θάνατο του Θόδωρου Καλλιοντζή, η κηδεία του οποίου έγινε χθες σε στενό οικογενειακό κύκλο. Βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ στη Νεάπολη χθες βράδυ, προγραμματισμένη διακοπή νερού στη συνοικία σήμερα. Μέλη του ΠΑΜΕ Καβάλας έκαναν χθες παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ και έξω από δύο σούπερ μάρκετ. Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά σε σύγκρουση επιβατικού με δίκυκλο στην οδό Κ. Παλαιολόγου. Υλικές ζημιές σε αρκετά παρκαρισμένα οχήματα.

 

Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καβάλας καθάρισε χθες από δέντρα και χόρτα την αυλή του παλιού Νοσοκομείου. Για τις προσπάθειες του να λύνει προβλήματα των πολιτών μίλησε σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ενέργειες Γιάννη Πασχαλίδη υπέρ των καλλιεργητών όψιμων καρπουζιών. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου στη Βουλή για τις ενισχύσεις των τοπικών επιχειρήσεων λόγω της καραντίνας.Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών ζητά από τα μέλη της να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία των συμψηφισμών μέσω της απλήρωτης επιδότησης εργασίας.

 

Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών συνεχίζει να συγκεντρώνει κείμενα για την έκδοση του περιοδικού Υπόστεγο, η οποία θα γίνει τον Γενάρη. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας συγχαίρει όσους διακρίθηκαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου.

 

Διαβάστε επίσης