ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Σχετικά σύντομη ήταν χθες η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ν. Καβάλας. Συνομίλησε και με εκπροσώπους των απολυμένων, ζήτησε να υπάρχει σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων σε σχέση με τις εργατικές διαφορές. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδοκιμάστηκε από τους απολυμένους. Αντίθετα φίλοι και στελέχη της ΝΔ τον αποθέωσαν. Πολύ ήρεμες και φυσιολογικές ήταν οι επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη.

Από την προσεχή Τρίτη ξαναρχίζει στην πόλη μας το έργο κατασκευής δικτύου οπτικών ινών. Για 4 επόμενους μήνες θα γίνεται στις συνοικίες Τιμίου Σταυρού, Αγίου Αθανασίου, Προφήτη Ηλία και Άη Γιώργη. Μεγάλη είναι η αισιοδοξία στη Θάσο για την τουριστική κίνηση το Καλοκαίρι, αυξημένες κρατήσεις και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Αισιόδοξες οι δηλώσεις και του Πάρη Παρασχούδη, προέδρου των ξενοδόχων του νησιού. Ανακοινώθηκε από τον ΟΛΚ η έναρξη του μέτρου της πεζοδρόμησης τη Δευτέρα στην οδό Ε. Αντίστασης. 8 κατηγορούμενοι αθωώθηκαν στο Μονομελές, 1 καταδικάστηκε για μη έγκαιρη κατάθεση δήλωσης «πόθεν έσχες». Του επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 2.000 ευρώ. Αναβλήθηκε για τις 25 Μάη η συζήτηση της αγωγής του Δήμου Δοξάτου κατά της ΔΕΥΑΚ.

Διαμαρτύρονται οι γιατροί του Νοσοκομείου για τη συνεχιζόμενη απόσπαση παθολόγων από την Καβάλα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Με ευρωπαίο επίτροπο θα συναντηθεί σήμερα στην Αθήνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το απόγευμα στο Γαλαξία η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Λεωνίδα Παππά. Αύριο στην Καβάλα ο Γιάννης Βαρουφάκης. Ο Άγγελος Λαδάς υποψήφιος με το Γιάννη Εριφυλλίδη. Θετικά σχολίασε τη δραστηριότητα του Συλλόγου Αγροτών Παγγαίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής. Σήμερα επιστρέφουν από τη Βαρκελώνη όπου συμμετείχαν σε έκθεση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ντόπιοι επιχειρηματίες του τομέα της αλιείας. Σε έκθεση τροφίμων και εκπρόσωποι παραγωγών του Δήμου Νέστου. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις στην Καβάλα την Πρωτομαγιά, στο δημοτικό κήπο και στο Εργατικό Κέντρο.

Το βράδυ εμφανίζεται στη «Μυροβόλο Άνοιξη» ο Στάθης Δρογώσης. Με συναυλία καθηγητών συνεχίζονται το απόγευμα οι εκδηλώσεις για τα 85 χρόνια του Δ. Ωδείου. Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει σήμερα στο Ορφάνι, από το σύλλογο του χωριού.

Τελευταίο επίσημο ματς της αγωνιστικής περιόδου την Κυριακή για τον ΑΟΚ. Κινητικότητα όσον αφορά την προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

Διαβάστε επίσης